Lataa - iPhoto 9.4.3

Järjestelmävaatimukset:

• OS X Lion 10.7.5

• OS X Mountain Lion 10.8.3

Tiedoston koko: 730,91 Mt

Lataa

Uutta versiossa 9.4.3

• Omasta kuvavirrasta voidaan nyt poistaa kuvia vetämällä niitä roskakoriin.

• Kuvia voidaan nyt viedä kuvavirrasta Arkisto-valikon Vie-komennolla.

• Omasta kuvavirrasta käsin tuotuja RAW-kuvia voidaan nyt muokata.

• Korjaa virheen, jonka vuoksi käsin pyöritetyt kuvat saattoivat näkyä pyörittämättöminä, kun ne jaettiin kuvavirtaan.

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi iPhoto saattoi lopettaa yllättäen toimintansa Facebook-synkronoinnin aikana.

• Ratkaisee ongelman, jonka vuoksi kalenterin teksti saattoi näkyä väärällä fonttikoolla johtaen tilauksen peruuntumiseen.

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi kirjoissa saattoi olla virheellinen määrä sivuja kahden sivun aukeamien uudelleenjärjestämisen jälkeen.

• Sisältää parannuksia vakauteen.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어