Boot Camp 2.2 varten Windows

Järjestelmävaatimukset:

• Windows XP

• Windows Vista SP2

• Boot Camp 2.1 tulee olla asennettuna ennen tämän päivityksen suorittamista

• Kun käytössä on Windows Vista, Windows Vista Service Pack 2 tulee asentaa ennen tämän päivityksen suorittamista.

Tiedoston koko: 23,87 Mt

Lataa

Jos käytössä on Intel-pohjainen Mac ja jotakin Windows-ohjelmaa täytyy käyttää, se on mahdollista Boot Campin avulla. Tarvitset kopion Microsoft Windowsista, mutta Boot Camp sisältyy Mac OS X Leopardiin. Käyttöönotto on helppoa ja suoraviivaista, aivan kuten Macilta voikin odottaa.

Tämä päivitys korjaa Applen ohjauslevyyn liittyviä ongelmia ja sammuttaa digitaalisen ääniportin punaisen valon kannettavissa tietokoneissa, kun ääniportti ei ole käytössä. Siinä on lisäksi tuki Apple Magic Mouse -hiirelle ja langattomalle näppäimistölle. Se on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan Microsoft Windows XP:lle ja Microsoft Windows Vistalle, joita käytetään Mac-tietokoneessa Boot Campin avulla.

Vaatimukset

• Boot Camp 2.1 tulee olla asennettuna ennen tämän päivityksen suorittamista

• Kun käytössä on Windows Vista, Windows Vista Service Pack 2 tulee asentaa ennen tämän päivityksen suorittamista.

Lisätietoja on seuraavalla sivustolla: http://www.apple.com/fi/support/bootcamp/

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어