Lataa - OS X El Capitan 10.11.4 -yhdistelmäpäivitys

Järjestelmävaatimukset: OS X El Capitan 10.11

Tiedoston koko: 1,94 Gt

Lataa

OS X El Capitan-päivitys 10.11.4

OS X El Capitan 10.11.4 -päivitys parantaa Macin vakautta, yhteensopivuutta ja suojausta, ja sitä suositellaan kaikille OS X El Capitan -käyttäjille.

Tämä päivitys:

• Lisää mahdollisuuden suojata henkilökohtaista tietoa sisältävät muistiinpanot pääsykoodilla Muistiinpanot-ohjelmassa

• Lisää mahdollisuuden järjestää muistiinpanot aakkosjärjestykseen tai luonti- tai muokkauspäiväyksen mukaiseen järjestykseen Muistiinpanot-ohjelmassa

• Lisää mahdollisuuden tuoda Evernote-tiedostoja Muistiinpanot-ohjelmaan

• Lisää tuen Live Photojen jakamiseen iOS:n ja OS X:n välillä AirDropilla ja Viestit-ohjelmalla

• Korjaa ongelman, joka saattaa aiheuttaa RAW-kuvien avautumisen hitaasti Kuvat-ohjelmassa

• Lisää iBooksiin mahdollisuuden tallentaa PDF-tiedostoja iCloudiin, jolloin ne ovat saatavilla kaikilla laitteillasi

• Korjaa ongelman, joka esti Twitterin t.co-linkkien avaamisen Safarissa

• Estää JavaScript-ikkunoita estämästä pääsyä muille sivuille Safarissa

• Korjaa ongelman, joka esti VIP-postilaatikkoa toimimasta Gmail-tilien kanssa

• Korjaa ongelman, joka aiheutti USB-äänilaitteiden yhteyden katkeamisen

• Parantaa Apple USB-C Multiport -sovittimen yhteensopivuutta ja luotettavuutta

Yksityiskohtaisia tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/kb/HT201222?viewlocale=fi_FI

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어