iTunes 11.4 (OS X 10.6)

Järjestelmävaatimukset:

• OS X 10.6 tai uudempi

• 400 Mt vapaata levytilaa

• iTunes-pilven, iTunes Matchin ja iTunes Radion saatavuus saattaa vaihdella maittain

• iTunes Radioon tarvitaan OS X 10.7 tai uudempi

• iTunes Extrasiin tarvitaan OS X 10.9.3 tai uudempi

Tiedoston koko: OS X (242,4 Mt)

Lataa

iTunes 11.4 tukee nyt musiikin, elokuvien ja muiden kohteiden synronoimista iOS 8 -laitteisiin.

Tietoja tämän päivityksen turvallisuussisällöstä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=fi_FI

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어