Mac OS X Mountain Lion Installer

Järjestelmävaatimukset: OS X Snow Leopard 10.6.8, Lion 10.7 tai Mountain Lion 10.8

Tiedoston koko: 4,45 Gt

Lataa

Mac OS X 10.8 Mountain Lion on saatavilla vanhemmille järjestelmille, jotka eivät ole yhteensopivia uusimman macOS-version kanssa, ja se edellyttää seuraavia:

• OS X Snow Leopard 10.6.8, Lion 10.7 tai Mountain Lion 10.8 valmiiksi asennettuna

• 2 Gt muistia

• 8 Gt vapaata tallennustilaa

• Jotkin ominaisuudet vaativat Apple ID:n (sopimusehtojen alainen).

• Jotkin ominaisuudet vaativat tuetun internet-palveluntarjoajan (käyttö saattaa olla maksullista).

Tarvitset myös jonkin seuraavista Mac-malleista:

• iMac (vuoden 2007 puoliväli – vuosi 2020)

• MacBook (loppuvuosi 2008 (alumiini), alkuvuosi 2009 tai uudempi)

• MacBook Pro (vuoden 2007 puoliväli/loppu tai uudempi)

• MacBook Air (loppuvuosi 2008 tai uudempi)

• Mac mini (alkuvuosi 2009 tai uudempi)

• Mac Pro (alkuvuosi 2008 tai uudempi)

• Xserve (alkuvuosi 2009)

Macit, joiden mukana on tullut Mac OS X Mavericks tai uudempi, eivät ole yhteensopivia tämän asennusohjelman kanssa.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어