Lataa - Bonjour Print Services varten Windows

Järjestelmävaatimukset:

Bonjour Print Services tukee Windows XP Service Pack 2:a tai uudempaa, mutta suosittelemme vahvasti seuraavia:

* Windows XP Service Pack 3

* Windows Vista Service Pack 2

* Windows 7

Tiedoston koko: 5,18 Mt

Lataa

Bonjour Print Services for Windows mahdollistaa Bonjouria tukevien tulostinten löytämisen ja määrittämisen Windows-tietokoneesta käsin käyttämällä Bonjour Printer Wizardia.

Varmista Windows Updaten avulla, että tietokoneeseen on asennettu uusin Service Pack.

Tulostinvaatimukset

Bonjour Print Services toimii seuraavien kanssa:

• Verkkotulostimet Wi-Fin tai Ethernetin kautta

• Mac-tietokoneen tai AirPort-tukiaseman kautta jaetut USB-tulostimet

Palomuurivaatimukset

Bonjour-verkkoprotokolla lähettää ja vastaanottaa verkkopaketteja UDP-portissa 5353. Tuetuissa järjestelmissä Bonjour-asentaja määrittää Windowsin palomuurin asianmukaisesti asennuksen aikana. Jos käytössä on kuitenkin erillinen "henkilökohtainen palomuuri", sinun on varmistettava, että UDP-portti 5353 on auki, jotta Bonjour toimisi oikein.

Mitä päivitys sisältää

Tämä paketti asentaa Bonjour Printer Wizardin sijaintiin "\Program Files\Bonjour Print Services" ja luo pikakuvakkeen työpöydälle.

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어