Lataa macOS High Sierra 10.13.2

Järjestelmävaatimukset: Päivitystä suositellaan kaikille Maceille, joissa on macOS High Sierra 10.13.1. Asenna 10.13.2 myös muihin macOS High Sierraa käyttäviin järjestelmiin Mac App Storen Ohjelmistopäivitysten kautta.

Tiedoston koko: 2,08 Gt

Lataa

macOS High Sierra 10.13.2 -päivitys parantaa Macin vakautta, yhteensopivuutta ja tietoturvaa, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• parantaa yhteensopivuutta tiettyjen muiden valmistajien USB-äänilaitteiden kanssa

• parantaa VoiceOver-navigointia, kun katsot PDF-dokumentteja Esikatselussa

• parantaa pistekirjoitusnäyttöjen yhteensopivuutta Mailin kanssa

Lisätietoja Applen ohjelmistopäivitysten tietoturvasisällöstä on osoitteessa https://support.apple.com/fi-fi/HT201222

Päivitystä suositellaan kaikille Maceille, joissa on macOS High Sierra 10.13.1. Asenna 10.13.2 myös muihin macOS High Sierraa käyttäviin järjestelmiin Mac App Storen Ohjelmistopäivitysten kautta.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어