GarageBandin iOS- ja iPadOS-versioiden julkaisutiedot

Lue lisää GarageBandin nykyisistä ja aiemmista iOS- ja iPadOS-versioista.

GarageBandin iOS-version 2.3.15 uudet ominaisuudet

Vakaus ja luotettavuus

• GarageBand ei enää sulkeudu yllättäen tuotaessa MIDI-tiedostoa, joka käyttää 3/4-tahtilajia.

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi GarageBand saattoi sulkeutua yllättäen MIDI-nuottien nopeuksia muokattaessa.

Drummer

• Drummerin Swing-valikossa on nyt uusi vaihtoehto nimeltä Swing None.

Askelsekvensseri

• Toisto pysyy nyt synkronoituna, kun rivin toistonopeutta on muutettu ja sen jälkeen palattu alkuperäiseen asetukseen.

Jamisessiot

• Jamisessioiden asetukset eivät enää näytä laitteiden kaksoiskappaleita.

Yleistä

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi sustain saattoi jatkua myös vaihdettaessa patcheihin, joissa ei ole käytöstäpoistamisvalintaa.

• GarageBand näyttää viestin nyt jatkuvasti, kun Bluetooth-äänilaite on yhdistetty.

• Kolmen nuotin soinnun (kolmen sormen napautuksen) soittaminen kosketusinstrumentilla ei enää käynnistä Peru-kehotetta.

Aiemmat versiot

GarageBand 2.3.14

GarageBand vaatii nyt luvan käyttäjältä mikrofonin käyttöön ennen äänen nauhoittamista mikrofonilla tai muulla lähteellä.

GarageBand 2.3.13

Vakaus ja luotettavuus

• GarageBandin suorituskyky on nyt entistä parempi kosketusinstrumenttien äänien selaamisen aikana iPadilla tallennettaessa.

• Ratkaisee ongelman, jonka vuoksi GarageBand saattoi sulkeutua odottamatta, kun äänipaketteja asennettiin.

Suorituskyky

• Audio Unit ‑säätimien toiminta ei enää keskeydy, koska GarageBandin äänimoduuli käynnistyy nyt automaattisesti uudelleen, kun ulkoinen laite liitetään.

Käyttöapu

• VoiceOver ilmoittaa nyt kappaleosiot, kun niitä selataan.

Äänikirjasto

• Toy Box ‑äänipaketin Car Horn ‑silmukan vetäminen silmukkaselaimesta raitaan asettaa nyt raitaan oikean äänen.

• Erhun hevostehoste ei enää pysy aktiivisena sen jälkeen, kun säädin vapautetaan ja korukuviot käynnistetään samaan aikaan.

• Ratkaisee ongelman, jonka vuoksi joitakin Apple Loopseja voitiin esikuunnella oikein silmukkaselaimessa mutta jotka eivät kuitenkaan kuulostaneet samalta kuin jos ne vedettiin Raidat-alueelle.

Kosketusinstrumentit

• Sointunauhan kaksoisnapauttaminen iPhonessa ei enää kätke näppäimistöä.

Ulkoisen laitteiston tuki

• AudioDriverKitiä tukevien äänilaitteiden tulot ovat nyt valittavissa GarageBandissa.

Yleistä

• Tasomittari näkyy nyt odotetulla tavalla tulovalikossa monikanavaista ääniliitäntää käytettäessä.

GarageBand 2.3.12

Uudet ominaisuudet ja parannukset

• Askelsekvensseriin on lisätty Uusi kuvio -painike.

Vakaus ja luotettavuus

• GarageBand ei enää lopeta harvoin toimintaansa, kun pianorullan nuottia napautetaan useita kertoja nopeasti peräkkäin.

• GarageBand ei enää jumiudu, kun Audio Unit -laajennus -appi alustetaan projektissa ensimmäistä kertaa.

Suorituskyky

• Suorituskykyä on parannettu, kun rumpusetin hi-hatteja käytetään kahden sormen eleellä.

• Silmukan äänen esikuuntelun käynnistäminen videon toiston aikana keskeyttää nyt videon äänilähdön.

Käyttöapu

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein Compressorin liukusäätimen arvot.

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein dokumenttien hallinnan Uusi äänitys-painikkeen.

• Smart Guitar -instrumentin efektipedaalit voidaan nyt aktivoida VoiceOverin avulla.

• Navigointia Raidan asetuksissa VoiceOverin avulla on parannettu.

• VoiceOverin avulla voidaan nyt luoda, muokata ja poistaa automaatiopisteitä.

• VoiceOver ilmoittaa nyt Samplerin säätimien arvot heti, kun ne on valittu.

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein Pianon koskettimet -painikkeen.

• VoiceOver ilmoittaa nyt säätimiin tehdyt muutokset, kun uusi kanavaraita-asetus ladataan.

• VoiceOver sisältää nyt kellon tikityksen sijainnin, kun se ilmoittaa nykyisen toistokohdan.

• VoiceOver ei enää muuta ylennyksiä sisältäviä sointujen nimiä niitä vastaaviksi enharmonisiksi alennuksiksi.

• VoiceOver avaa nyt luotettavasti alueen muokkausvalikon iPadOS:ssä.

• Projektin alkuun palaaminen kahdella sormella kuljettamalla toiston aikana toimii nyt VoiceOverin kanssa.

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein Drummerin perkussiosäädöt.

• VoiceOver antaa nyt palautetta, kun aluerajoja muokataan.

• VoiceOver ilmoittaa nyt parhaillaan näkyvissä olevan alueen, kun Raidat-aluetta vieritetään.

• Navigointi FX-säätimissä VoiceOverin avulla on nyt helpompaa.

• Iskusekvensserissä voidaan nyt navigoida virvelirivin kaikkien vaiheiden läpi.

• VoiceOver ilmoittaa nyt valitun kohteen, kun kohteita vedetään ja pudotetaan.

• Tempo-painikkeen napauttamista voidaan nyt hallita VoiceOverin avulla.

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein kasvojentunnistuspainikkeen.

• VoiceOver varoittaa nyt, kun Apple Loop vedetään Live Loops -ruudukon sijaintiin, jota ei tueta.

• Silmukkaselainta voidaan nyt käyttää täysin VoiceOverin avulla.

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein silmukkaselaimen Nollaa suodatin -painikkeen.

• Basson ja virvelin vaihtelun liukusäädin poistetaan nyt käytöstä odotetusti VoiceOverissa, kun Seuraa otetaan käyttöön.

• Navigointia ja tehostesäätimien säätämistä efektipedaaleilla VoiceOverin avulla on parannettu.

• VoiceOver ilmoittaa nyt nuottien pituuksien nykyiset arvot, kun niitä muokataan pianorullassa.

• Tuottajien ja artistien äänipakettien videon Toista-painiketta voidaan nyt käyttää VoiceOverin avulla.

• Uusien äänitallenteiden Tulo-liukusäädintä voidaan nyt käyttää VoiceOverin avulla.

• VoiceOver ilmoittaa nyt käytettävissä olevien uusien silmukoiden määrän Hanki lisää Apple Loopseja -painikkeen ponnahdusikkunassa.

• VoiceOver ilmoittaa nyt äänenvoimakkuuden liukusäätimen Silmukat-ponnahdusikkunassa.

• VoiceOver ilmoittaa nyt äänikirjastossa käytettävissä olevien ilmoitusten määrän.

• Aikaviivaimen VoiceOver-ilmoitukset vaihtuvat nyt sekunteihin/millisekunteihin, kun muoto vaihtuu tahdeista ja iskuista.

• VoiceOverin ilmoittamat säätimien nimet vastaavat nyt GarageBand-ohjeista löytyviä nimiä.

• VoiceOver ei enää toistuvasti ilmoita leikkaus- ja resonanssisäätöarvoja sataprosenttisina elektronisia bassoinstrumentteja käytettäessä.

• Silmukat voidaan nyt tuoda Sampleriin VoiceOverin avulla.

• VoiceOver ilmoittaa nyt rivinumerot iskusekvensserissä.

• VoiceOver ilmoittaa nyt älykkäiden instrumenttien Automaattinen toisto -painikkeen arvoihin tehdyistä muutoksista.

• VoiceOver-ilmoituksia ei enää keskeytetä joskus, jos kohdistus muuttuu äänitallenteen poistamisen, sijoittamisen, liittämisen tai monistamisen aikana.

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein Lisätietoja säädinpalkista -painikkeen.

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein Asteikko-painikkeen, kun Erhu-instrumenttia käytetään.

• VoiceOver tekee nyt sisäänlaskennan ääneen, kun äänitetään.

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein Vahvistin-liitännäisen taajuuskorjaimen säätimet.

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein näppäimistösäätimet, kun Sampleria käytetään.

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein valitut asteikot, kun Sampleria käytetään.

• Smart Keyboardia voidaan nyt käyttää täysin VoiceOverin avulla.

• VoiceOver ei enää ilmoita ”null, null”, kun GarageBand näyttää latauksen osoittimen.

• VoiceOver ilmoittaa nyt Hae lisää näppäimistöääniä -ikkunassa saatavilla olevien äänipakettien määrän.

• Koskettimistoraidan valitsimen kuvaavaa tekstiä voidaan nyt käyttää VoiceOverin avulla.

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein sekunnit ja sekuntien murto-osat, kun toistopaikkaa vedetään.

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein Live Loops -kirjaston kaikki painikkeet ja elementit.

• Kaikkien äänikirjaston kohteiden tietonäyttöjä voidaan nyt käyttää täysin VoiceOverin avulla.

• Kappaleita voidaan nyt valita ja yhdistää VoiceOverin avulla.

• Useat eri ei-aktiiviset kytkinohjaukset eivät enää vain näytä aktivoituvan, kun VoiceOveria käytetään.

• VoiceOver voi nyt aktivoida raidan otsakkeessa olevan Automaatio-painikkeen.

• Navigointi Drummerissa on nyt entistä helpompaa, kun VoiceOveria käytetään.

• VoiceOver ei enää tarjoa jakamisen aikana kappaleen jakamista, kun kansio on valittuna.

• Monista- ja Lisää kappaleosio -painikkeita voidaan nyt käyttää VoiceOverin avulla.

• Näyttönäppäimistön Voima-säädintä voidaan nyt käyttää VoiceOverin avulla.

• Nuottieditoria voidaan nyt käyttää VoiceOverin avulla.

• Automaatioeditoria voidaan nyt käyttää VoiceOverin avulla.

• Visuaalinen taajuuskorjain -liitännäistä voidaan nyt käyttää VoiceOverin avulla.

Live Loopsit

• Live Loops -solut toistuvat nyt luotettavasti koko pituudeltaan editorissa määritetyllä tavalla.

• Live Loops -solut toistuvat nyt yhtenäisesti odotetulla tavalla, kun kappaleen tempoa on muutettu useita kertoja.

Sisältö

• Esikatseluvideon toisto keskeytyy nyt, kun esikatsellaan artistisilmukkaa.

Vienti ja jakaminen

• Viedyt tai jaetut projektit sisältävät nyt äänen projektissa käytetyistä AUReverb2-liitännäisistä.

Liitännäiset

• Alchemyn Sustain vaikuttaa nyt luotettavasti painettavaan nuottiin.

Peru

• Peru toimii nyt, kun automaatio on liitetty.