Muistutusten jakaminen ja lähettäminen iPhonessa tai iPadissa

Jaa muistutuslistoja muiden kanssa, osoita ihmisille tehtäviä tai ostoslistoja ja vastaanota ilmoituksia määräajoista tai toiminnasta.

Jaa lista

1. Avaa Muistutukset-appi. Napauta listaa, jonka haluat jakaa.

2. Napauta Jaa-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä .

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  3. Napauta valikosta yhteystietoa tai appia, kuten Viestit tai Mail, ja jaa lista.

Kun joku hyväksyy kutsusi, tämä voi lisätä ja poistaa kohteita tai merkitä niitä valmiiksi. Jotta kutsumasi ihmiset voivat tarkastella jaettuja iOS 13:ssa tai uudemmissa luotuja listoja, myös heillä on oltava laitteellaan iOS 13 tai uudempi. Muistutuksille määrittämiäsi ilmoituksia ei jaeta muiden kanssa.

Jaetussa listassa olevan muistutuksen osoittaminen

1. Napauta muistutusta.

2. Napauta pikatyökalupalkin Tehtävä-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

3. Valitse henkilö, jolle haluat osoittaa muistutuksen.

Voit lähettää yhteystiedolle tiettyjä listassa olevia merkintöjä iPhonen Muistutukset-apista.
  4. Napauta Valmis.

Haluatko osoittaa muistutuksen uudelleen tai poistaa osoituksen? Napauta muistutuksen vieressä olevaa osoitusta ja napauta sitten Osoita uudelleen tai Poista tehtävä.

iOS 17:ssä ja uudemmissa voit myös luoda Aikaisen muistutuksen, jotta saat ilmoituksen ennen määritetyn tehtävän erääntymistä.

Ilmoitusten laittaminen päälle tai pois päältä jaetussa muistutuslistassa

1. Napauta Muistutukset-apista jaettua listaa, jonka ilmoituksia haluat muuttaa.

2. Napauta Tee yhteistyötä ‑painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

3. Napauta Hallitse jaettua listaa.

4. Laita ilmoitusvalinta päälle tai pois päältä muistutuksia lisätään- ja muistutuksia suoritetaan ‑kohdasta.

5. Napauta Valmis.

Voit jakaa muistutuslistan yhteystiedoille iPhonessa, mutta muuta automaattisia ilmoituksia Hallitse jaettua listaa ‑valintojen kautta