Ruokaostoslistojen luominen iPhonen Muistutukset-apissa

IOS 17:ssä ja uudemmissa voit valita Ruokaostokset luettelotyypiksi Muistutukset-apissa. Kun lisäät tuotteita, Muistutukset järjestää ne automaattisesti luokkiin, mikä helpottaa ostosten tekemistä.

Ruokaostokset-listan luominen Muistutukset-apissa

Jos haluat käyttää Ruokaostokset-listoja, sinun on otettava iCloud käyttöön Muistutukset-apille. iCloudin määrittäminen Muistutukset-apille kaikissa laitteissa

1. Napauta Muistutukset-apissa Lisää lista. Valitse tarvittaessa tili, jota haluat käyttää.

Luo uusi lista napauttamalla Muistutukset-apin listasivulla Lisää lista.

2. Muokkaa listaa nimellä ja kuvakkeella ja napauta sitten Luettelotyyppi.

3. Napauta Ruokaostokset.

IOS 17:ssä ja uudemmissa voit valita listatyypiksi Ruokaostokset Muistutukset-apissa.

4. Napauta Valmis.

Kun lisäät tuotteita listaan, Muistutukset luokittelee ne automaattisesti ja järjestää ne uudelleen ruokaostostyypin mukaan, kuten tuoretuote, liha tai pakaste.

Kun Muistutukset-apissa on Ruokaostokset-lista, tuotteet luokitellaan automaattisesti, kun lisäät niitä.

Ruokaostokset-listan muokkaaminen

Voit nopeasti siirtää tuotteen toiseen luokkaan, jos et pidä kohdasta, johon Muistutukset sijoittaa sen automaattisesti. Napauta tuotetta, pidä sitä painettuna ja vedä se sitten toiseen luokkaan. Kun luokittelet ruokaostostuotteen manuaalisesti, Ruokaostokset-lista muistaa mieltymyksesi, kun lisäät kyseisen tuotteen seuraavan kerran.

Jos et näe etsimääsi osiota, kokeile napauttaa tietopainiketta sen tuotteen kohdalla, jonka haluat luokitella uudelleen:

1. Napauta Tiedot-painiketta.

2. Vieritä ja napauta Osio.

Jos Muistutukset ei aluksi luokittele Ruokaostokset-tuotetta oikein, voit valita osion manuaalisesti.

3. Valitse tuotteelle osio. Jos et näe oikeaa osiota, napauta valintaa Uusi osio ja syötä mukautetun osion nimi.

4. Napauta Valmis.

Jos haluat nimetä osion uudelleen, muokkaa sitä napauttamalla sanaa Muistutukset-listassa.