Viestien lähettämisen peruminen iPhonessa

IOS 16:n, iPadOS 16.1:n, macOS Venturan tai uudempien Viestit-apissa voit perua viestin lähettämisen enintään kahden minuutin ajan sen lähettämisen jälkeen.

Viestien lähettämisen peruminen iPhonessa tai iPadissa, jossa on iOS 16 tai uudempi

1. Napauta keskustelua Viestit-apissa.

2. Pidä sitä viestiä painettuna, jonka lähetyksen haluat perua.

3. Napauta Peru lähetys.

Napauta viestiä ja pidä sitä painettuna iOS 16:ssa tai uudemmassa, niin näet Peru lähetys -valinnan.

Viesti häviää ja näkyviin tulee Sinä peruit viestin lähetyksen ‑ilmoitus. Voit perua iMessagen lähetyksen enintään kahden minuutin ajan sen lähettämisen jälkeen.

Kun perut viestin lähetyksen, keskustelun alareunaan tulee ilmoitus, jonka mukaan Sinä peruit viestin lähetyksen.

Viestin lähettämisen peruminen Macissa

Viestien lähetyksen peruminen edellyttää, että kaikki käyttävät iMessagea iOS 16:ssa, iPadOS 16.1:ssä, macOS Venturassa tai uudemmassa. Jos perut viestin lähettämisen yhteystiedolle, joka käyttää vanhempaa iOS-, iPadOS- tai macOS-versiota, hän saattaa kuitenkin nähdä viestin.