Jos et löydä lemmikkejä Kuvat-apin Ihmiset ja lemmikit -albumista

Odota, kunnes lemmikkien kuvien ja videoiden indeksointi on suoritettu loppuun. Jos et vieläkään näe lemmikkejä Ihmiset ja lemmikit -albumissa, lue, mitä tehdä.

iOS 17:stä, iPadOS 17:stä ja macOS Sonomasta alkaen Kuvat-appi tunnistaa kuvakirjastossasi olevat lemmikkikuvat ja -videot ja sijoittaa ne Ihmiset ja lemmikit -albumiin.

Jotta lemmikkikuvat ja -videot näkyvät tässä albumissa, laitteen on ensin suoritettava seuraavat toimet:

1. Kuvakirjaston indeksointi.

2. Lemmikkien kuvien etsiminen.

iPhone tai iPad on lukittava ja yhdistettävä virtalähteeseen tunnistusprosessin aikana. Macin Kuvat-appi voi tunnistaa nämä kuvat, kunhan et käytä appia. Prosessi voi taustalla suoritettavista muista tehtävistä ja kuvakirjaston koosta riippuen tapahtua nopeasti tai kestää jopa muutaman vuorokauden.

Kun Kuvat-appi etsii lemmikkikuvia, Etsitään ihmisiä... -viesti näkyy Ihmiset ja lemmikit -albumissa. Ennen kuin tämä tunnistus on suoritettu ja kuvien lemmikit on tunnistettu, albumin nimi on edelleen Ihmiset, eikä Ihmiset ja lemmikit.

Korjaa virheelliset tunnistukset, poista ihmisiä tai lemmikkejä ja tee enemmän Kuvat-apin Ihmiset ja lemmikit -albumilla