Tilausten ja ostosten seuraaminen Applen Lompakossa

Kun ostat jotain palvelua tukevasta apista tai verkkosivustosta iPhonella, iPadilla tai Macilla, voit seurata tilaustasi iPhonen Lompakko-apissa.

Tilausten seuranta Applen Lompakossa

Kun käytät tilauksen seurantaa Lompakko-apissa, näet seuraavat tiedot:

• Tilauksen tila, arvioitu saapumisaika tai tilaukseen liittyvät mahdolliset ongelmat

• Tilausnumero, ostosten kokonaissumma ja maksun tila.

• Voit ottaa myyjään yhteyttä suoraan Lompakko-apin kautta.

Kun teet ostoksen palvelua tukevalta kauppiaalta, voit seurata tilauksia iPhonesi Lompakko-apissa.

• Automaattinen seuranta: Voit seurata tilauksia tietyistä Apple Pay ‑ostoksista, jotka on tehty iOS 16:ssa, iPadOS 16:ssa, macOS 13:ssa tai näitä uudemmissa versioissa.

• Manuaalinen seuranta: Napauta tilausvahvistusnäytössä Seuraa Applen Lompakolla ‑painiketta. Tätä tuetaan apeissa, kun käytät iOS 17:ää tai iPadOS 17:ää, sekä verkossa, kun käytät iOS 17:ää, iPadOS 17:ää tai macOS Sonomaa.

No alt supplied for Image

Jos haluat tarkastella muilla laitteillasi tehtyjä tilauksia, sinun on kirjauduttava sisään samalla Apple ID:llä.

Apple Pay -ostosten ja -tilausten seuraaminen Applen Lompakossa

1. Avaa Lompakko-appi iPhonessa.

2. Napauta Tilaukset-painikettaTilaukset-painike.

3. Napauta ostosta, josta haluat lisätietoja.

4. Jos haluat lisätietoja tai ohjeita:

• Napauta Hallitse tilausta, niin sinut ohjataan myyjän verkkosivustolle.

• Napauta Lähetä tälle myyjälle sähköposti, jos haluat ottaa yhteyttä kauppiaaseen.

• Napauta Tilaus yhteensä, jos haluat nähdä maksutiedot.

• Seuraa tilaustasi tuotteen toimittavan yrityksen verkkosivustolla.

Voit jakaa tilauksesi tiedot napauttamalla Jaa-painikettaJaa-painike ja valitsemalla jakovaihtoehdon, kuten esimerkiksi Viestit.

Voit myös napauttaa Lompakko-apissa äskettäistä maksutapahtumaa, jotta näet kyseisen tilauksen seurantatiedot:

1. Napauta luotto- tai pankkikorttia.

2. Napauta sitten haluamaasi äskettäistä tapahtumaa.

Jos Tilauksen seuranta -tiedoissa on ongelma

Lompakko-appi näyttää myyjän antamat tiedot. Jos Lompakko-apissa näkyvät tiedot eivät vastaa odotuksiasi tai sinulla on tilaukseen tai tilauksen tietoihin tai kuittiin liittyviä kysymyksiä, saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.