Jaetun iPadin päivittäminen iPadOS 17:aan

Et voi päivittää jaettua iPadia iPadOS 17:aan, jos iPadissa on käyttäjätilejä.

Jos päivität jaetun iPadin mobiililaitteiden hallintaratkaisun (MDM) avulla, päivitystä ei asenneta, jos iPadissa on käyttäjätilejä. Jos päivität jaetun iPadin Macin Finderilla tai Apple Configuratorilla, nykyiset käyttäjät eivät voi kirjautua laitteeseen päivityksen jälkeen.

Poista nykyiset käyttäjät iPadista MDM-ratkaisun avulla ennen päivittämistä tai tyhjennä iPad ennen päivittämistä Macin Finderilla tai Apple Configuratorilla.

Jos muokattu taustakuva katoaa jaetuista iPadeista iPadOS 17:aan päivittämisen jälkeen, voit jakaa sen uudelleen MDM-ratkaisullasi.