Pagesin, Numbersin ja Keynoten ominaisuudet iCloud.comissa

Pages, Numbers ja Keynote ovat käytettävissä Macissa, iPhonessa, iPadissa ja iCloud.comissa. Lue lisätietoja ominaisuuksista, jotka toimivat eri tavalla iCloud.comissa.

Pagesin, Numbersin ja Keynoten tiedostorajoitukset iCloud.comissa

• Voit lisätä GIF-, JPEG- ja PNG-kuvia, joiden koko on enintään 50 Mt per kuva. Voit lisätä suurempia kuvia käyttämällä Pagesia, Numbersia ja Keynotea Macissa, iPhonessa tai iPadissa. Sitten voit tarkastella dokumenttiesi kuvia iCloud.comissa.

• Voit sijoittaa dokumenttiin kerrallaan noin 2 miljoonaa merkkiä.

• Voit luoda Numbers-laskentataulukkoon niin monta välilehteä kuin haluat. Jokaisessa taulukossa voi olla jopa 255 saraketta, 65 535 riviä ja noin 130 000 solua, joissa on tietoja. Voit tarkastella laskentataulukoita, joiden taulukoissa on enemmän rivejä ja sarakkeita, mutta et voi muokata niitä.

• Voit muuttaa enintään 100 000 solua samanaikaisesti.

• Enintään 100 henkilöä voi tarkastella ja muokata jaettuja dokumentteja samanaikaisesti.

• Voit tarkastella dokumentteja, joissa on pystysuoraa tekstiä, mutta et voi muokata niitä.

Pagesin ominaisuuksien erot iCloud.comissa

Nämä Pagesin ominaisuudet poikkeavat iCloud.comissa Pagesin ominaisuuksista Macissa, iPhonessa tai iPadissa:

• Jos käytät muutosten seurantaa Pages-dokumentissa, voit avata dokumentin iCloud.comin Pagesissa, mutta et voi muokata sitä. Jos olet dokumentin omistaja, voit poistaa Seuraa muutoksia -toiminnon käytöstä, kun avaat dokumentin Macin, iPhonen tai iPadin Pagesissa. Lue lisää muutosten seurannasta.

• 3D-kaaviot näkyvät 2D-kaavioina.

• Kun muokkaat 3D-objektin sisältävää tiedostoa, 3D-objekti näkyy staattisena kuvana, Toista-, Keskeytä- ja Pyöritä-valinnat eivät ole näkyvissä ja näkyvissä olevia inspektorivalintoja on rajoitettu.

• Voit tarkastella kaavoja, kaavioiden osien nimiä ja ehdollisia korostussääntöjä, mutta et voi muokata niitä.

• Tekstin liukutäyttö ja kuvatäyttö näkyvät tasaisena värinä.

• Ei-jatkuvat tekstin reunusviivat näkyvät kiinteinä viivoina.

• Kaarevat varjot ja kiinteät varjot näkyvät heittovarjoina.

• Et voi kopioida ja sijoittaa sivuja tai osioita.

• Et voi muokata sivujen työpohjia, vaihtaa sivun työpohjia tai käyttää työpohjaa uudelleen sivulle.

• Et voi lisätä tai toistaa upotettuja verkkovideoita.

• Yhdistäminen ei ole käytettävissä iCloud.comin Pagesissa. Jos avaat yhdistämiskenttiä sisältävän dokumentin, huomioi seuraavat erot:

• Yhdistämiskentän korostus ei näy oletuksena.

• Jos klikkaat yhdistämiskentän tekstiä, yhdistämiskentän korostus tulee näkyviin kyseisessä kentässä.

• Yhdistämiskentän tekstin voi poistaa kokonaisena lohkona.

• Päivitykset iCloud.com-yhteistyödokumenttien osallistujien toiminnasta näkyvät vain niille osallistujille, jotka käyttävät Pagesin Mac-, iPad- tai iPhone-versiota.

• Voit avata dokumentin, jossa on SVG-tiedosto, ja tarkastella sitä, mutta et voi avata SVG-tiedostoa ja muokata sitä toisessa apissa.

Numbersin ominaisuuksien erot iCloud.comissa

Nämä Numbersin ominaisuudet poikkeavat iCloud.comissa Numbersin ominaisuuksista Macissa, iPhonessa tai iPadissa:

• iPhonen tai iPadin Numbersin laskentataulukon lomakkeet kätketään, kun avaat laskentataulukon iCloud.comin Numbersissa.

• iCloud.comin Numbersissa voit muokata lomakkeeseen liitettyä taulukkoa ja muokkauksesi näkyvät lomakkeessa, kun avaat laskentataulukon iPhonen tai iPadin Numbersissa.

• Jos poistat iCloud.comin Numbersissa taulukon, joka on liitetty lomakkeeseen, lomake tyhjentyy. Jos yhdistät soluja taulukossa, joka on liitetty lomakkeeseen, lomake saattaa tyhjentyä.

• 3D-kaaviot näkyvät 2D-kaavioina.

• Kun muokkaat 3D-objektin sisältävää tiedostoa, 3D-objekti näkyy staattisena kuvana, Toista-, Keskeytä- ja Pyöritä-valinnat eivät ole näkyvissä ja näkyvissä olevia inspektorivalintoja on rajoitettu.

• Voit tarkastella kaavoja, kaavioiden osien nimiä ja ehdollisia korostussääntöjä, mutta et voi muokata niitä.

• Tekstin liukutäyttö ja kuvatäyttö näkyvät tasaisena värinä.

• Ei-jatkuvat tekstin reunusviivat näkyvät kiinteinä viivoina.

• Kaarevat varjot ja kiinteät varjot näkyvät heittovarjoina.

• Et voi lisätä tai toistaa upotettuja verkkovideoita.

• Et voi luoda alueeseen perustuvia pivot-taulukoita.

• Et voi luoda tilannevedoksia pivot-taulukoista.

• Et voi muokata pivot-taulukon tietoviittauksia.

• Päivitykset iCloud.com-yhteistyölaskentataulukoiden osallistujien toiminnasta näkyvät vain niille osallistujille, jotka käyttävät Numbersin Mac-, iPad- tai iPhone-versiota.

• Voit avata laskentataulukon, jossa on SVG-tiedosto, ja tarkastella sitä, mutta et voi avata SVG-tiedostoa ja muokata sitä toisessa apissa.

Keynoten ominaisuuksien erot iCloud.comissa

Nämä Keynoten ominaisuudet poikkeavat iCloud.comissa Keynoten ominaisuuksista Macissa, iPhonessa tai iPadissa:

• Et voi tarkastella tai muokata toimintokoonnoksia. Ne kuitenkin säilyvät esityksessä ja näkyvät ja ovat muokattavissa Macissa, iPhonessa tai iPadissa.

• Siirrokset ja koonnokset, joita ei tueta iCloud.comin Keynotessa, näkyvät Häivytyksenä. Alkuperäiset siirrokset ovat edelleen dokumentissa ja ne näkyvät ja ovat muokattavissa Macin, iPhonen tai iPadin Keynotessa.

• Ääniraita (ääni, jonka on tarkoitus toistua diaesityksen ajan) ei toistu iCloud.comissa. Ääniraita on edelleen dokumentissa ja toimii Macin, iPhonen tai iPadin Keynotessa.

• Tallennetut äänet (selostus) eivät toimi iCloud.comissa. Ne ovat edelleen dokumentissa ja toimivat Macin, iPhonen tai iPadin Keynotessa. Asiakirjasi muokkaaminen iCloud.comin Keynotella saattaa aiheuttaa sen, että tallennus ei ole enää synkronoitu diaesitykseen.

• Asetukset, joiden mukaan toistaminen alkaa automaattisesti, kun diaesitys alkaa, ja jossa diaesitys aloitetaan uudelleen lepotilassa, ohitetaan.

• 3D-kaaviot näkyvät 2D-kaavioina.

• Kun muokkaat 3D-objektin sisältävää tiedostoa, 3D-objekti näkyy staattisena kuvana, Toista-, Keskeytä- ja Pyöritä-valinnat eivät ole näkyvissä ja näkyvissä olevia inspektorivalintoja on rajoitettu.

• Esityksen toiston aikana 3D-objektit näkyvät 2D-objekteina ja animaatiot ovat 2D-objekteja koskevien standardien mukaisia.

• Voit tarkastella kaavoja, kaavioiden osien nimiä ja ehdollisia korostussääntöjä, mutta et voi muokata niitä.

• Tekstin liukutäyttö ja kuvatäyttö näkyvät tasaisena värinä.

• Ei-jatkuvat tekstin reunusviivat näkyvät kiinteinä viivoina.

• Kaarevat varjot ja kiinteät varjot näkyvät heittovarjoina.

• Et voi muokata dia-layouteja, vaihtaa dian layouteja tai käyttää layoutia uudelleen dialle.

• Elokuvia ja ääntä ei toisteta siirryttäessä diasta toiseen.

• Hahmotelmanäkymää ei voi käyttää.

• Et voi lisätä uutta live-video-objektia, mutta voit muokata olemassa olevia live-video-objekteja.

• Jos esityksessäsi on live-video-objekti, se ei voi käyttää kameraa tai laitteita esityksen aikana.

• Dynaamisia taustoja ei toisteta, ja ne näkyvät staattisina kuvina.

• Päivitykset iCloud.com-yhteistyöesitysten osallistujien toiminnasta näkyvät vain niille osallistujille, jotka käyttävät Keynoten Mac-, iPad- tai iPhone-versiota.

• Voit avata esityksen, jossa on SVG-tiedosto, ja tarkastella sitä, mutta et voi avata SVG-tiedostoa ja muokata sitä toisessa apissa.