Miten voit varmistaa Magic Mousen sulavan käytön

Lue, mitä voit tehdä, jos Magic Mouse hyppii, on hidas tai reagoi hitaasti.

Puhdista tunnistin

No alt supplied for Image

Etsi Magic Mousen pohjassa oleva tunnistin ja suihkuta siihen paineilmaa tai pyyhi se puhtaaksi liinalla. Jos käytät paineilmaa, älä käännä ilmasäiliötä suihkuttamisen aikana.

Tarkista hiiren seuranta-asetukset

Järjestelmäasetukset-kohdassa voit valita muuta hiiren seurantaa, kaksoisklikkausta ja vieritysnopeutta.

Tarkista mahdolliset häiriöt

Lue, miten voit ratkaista Bluetooth-ongelmia, jotka johtuvat langattomista häiriöistä.

Lisätietoja

Jos hiiri on edelleen hidas tai toimii viiveellä, ota yhteyttä Appleen.