Apple Watchin kellotaulujen jakaminen

Lue ohjeet siihen, miten voit jakaa Apple Watchin kellotaulun kaverille ja miten voit käyttää kaverilta saamiasi tai verkosta löytämiäsi kellotauluja.

Kaksi Apple Watchia, joista toisessa näkyy tekstiviestikeskustelu ja toisessa Kronografi Pro ‑kellotaulu

Kellotaulun jakaminen Apple Watchista

1. Varmista, että kellotaulu, jonka haluat jakaa, on näkyvissä Apple Watchissasi.

2. Kosketa näyttöä pitkään ja napauta Jaa-painikettaNo alt supplied for Image.

Apple Watch, jonka kellotaulussa näkyy Jaa-painike
  3. Napauta Lisää yhteystieto ja valitse sitten vastaanottaja luettelosta. Näytön yläreunan painikkeilla voit myös hakea vastaanottajaa äänikomennolla, selata kaikkia yhteystietoja tai antaa puhelinnumeron.

4. Napauta kellotaulun nimeä ja määritä sitten kunkin komplikaation kohdalla, haluatko sisällyttää sen tietojen kanssa vai ilman tietoja. Voit myös halutessasi jättää komplikaatioita pois, kun jaat kellotaulun. Oletusarvoisesti kaikki komplikaatiot jaetaan tietoineen (jos niitä on). Kun olet valmis, napauta Valmis.

5. Jos haluat lisätä huomautuksen vastaanottajalle, napauta Luo viesti. Voit valita oletusviestin tai voit lisätä näytön yläreunan painikkeilla viestin sanelemalla tai Kirjoitus-apilla. Voit myös lisätä emojin. Kun olet valmis, napauta Valmis.

6. Napauta Lähetä.

Jos haluat jakaa kellotaulun kaverille, varmista, että teillä molemmilla on Apple Watch Series 3 tai uudempi tai Apple Watch SE, jossa on watchOS 7 tai uudempi.

Kellotaulun jakaminen iPhonesta

Avaa Apple Watch -appi iPhonessasi. Valitse kellotaulu Oma Apple Watch- tai Kellotaulugalleria-välilehdellä. Napauta Jaa-painikettaNo alt supplied for Image ja valitse sitten jakotapa. Voit lähettää kellotaulun Viestit- tai Mail-apilla, AirDropilla tai muiden valmistajien apeilla.

iPhonen Watch-sovellus, jonka kellotaulun valinnassa näkyy Jaa-painike

Kellotaulun jakaminen verkossa

Voit jakaa kellotaulun myös verkkosivustossasi, blogissasi tai sometililläsi. Alla annettujen ohjeiden avulla voit lähettää kellotaulun itsellesi sähköpostitse, ladata sen tiedoston palvelimeen ja jakaa sitten sen linkin:

1. Avaa iPhonen Apple Watch ‑appi ja valitse sitten kellotaulu, jonka haluat jakaa.

2. Napauta Jaa-painikettaNo alt supplied for Image ja valitse Mail.

3. Lähetä kellotaulu itsellesi sähköpostitse.

4. Avaa saamasi sähköposti ja etsi sen alareunasta liite, jonka tiedostomuoto on .watchface.

5. Napauta .watchface-tiedostoa pitkään ja napauta sitten Jaa.

6. Napauta Tallenna Tiedostoihin, valitse sijainti ja napauta sitten Tallenna.

7. Avaa Tiedostot-appi ja etsi tallentamasi .watchface-tiedosto.

8. Napauta .watchface-tiedostoa pitkään ja napauta sitten Jaa.

9. Napauta Lisää käyttäjiä.

10. Napauta Jakovalinnat. Jos haluat, että kuka tahansa voi ladata kellotaulun, napauta sitten Kaikki, joilla on linkki.

11. Palaa takaisin napauttamalla paluunuolta. Pyyhkäise vasemmalle jakoapin kuvakkeiden kohdalla ja napauta sitten Kopioi linkki.

12. Jaa kellotaulu verkossa kopioimasi linkin avulla.

Voit myös lähettää .watchface-tiedoston omaan verkkopalvelimeesi tai luoda jakolinkin jonkin muun ohjelmistovalmistajan apilla.

Kaverin kanssasi jakaman kellotaulun käyttäminen

Kun joku jakaa Apple Watchin kellotaulun kanssasi, saat linkin Viestit- tai Mail-apissa tai jossain muussa apissa.

Napauta jaetun kellotaulun linkkiä siinä iPhonessa, jota käytät Watchin kanssa. Kun Apple Watch ‑appi avautuu, napauta Lisää omiin kellotauluihin. Jaettu kellotaulu lisätään Apple Watch ‑apin Omat kellotaulut ‑osioon. Lisäksi se näkyy Apple Watchissasi, kun valitset kellotaulua.

Jos saat kellotaulun, joka sisältää komplikaation jonkin muun ohjelmistovalmistajan apista, jota sinulla ei ole, voit ladata kyseisen apin App Storesta napauttamalla apin hintaa tai hakulinkkiä. Voit myös käyttää kyseistä kellotaulua ilman ulkoisen ohjelmistovalmistajan komplikaatiota napauttamalla Jatka ilman tätä appia.

Jaettujen kellotaulujen hankkiminen verkosta

Voit käyttää kellotauluja, joita muut jakavat verkkosivustoissa tai somessa.

Napauta jaetun kellotaulun linkkiä iPhonessasi. Sinulta kysytään, haluatko sallia latauksen. Lataa kellotaulu ja avaa se Apple Watch ‑apissa napauttamalla Salli. Napauta sitten Lisää omiin kellotauluihin.

Jos näet jaetun kellotaulun linkin napauttamisen jälkeen näytön, jossa näkyy kellotaulun nimi, mutta jossa sinulta ei kysytä, haluatko ladata sen, napauta Jaa-painikettaNo alt supplied for Image. Avaa se Apple Watch ‑apissa napauttamalla Watch ja napauta sitten Lisää omiin kellotauluihin.

Jos käytät jotain muuta laitetta

Saatat löytää jaetun kellotaulun linkin myös Macilla tai iPadilla. Tässä tapauksessa voit ladata kellotaulutiedoston napauttamalla tai osoittamalla linkkiä. Tämän jälkeen voit lähettää tiedoston iPhoneesi AirDropilla tai Tiedostot-apilla. Napauta tiedostoa iPhonessa ja avaa se Apple Watch ‑apissa. Napauta sitten Lisää omiin kellotauluihin.

Tiettyjen kellotaulujen saatavuus vaihtelee maan tai alueen ja Apple Watch -mallin mukaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.