Aika-asetusten vaihtaminen Apple Watchissa

Katso, miten voit asettaa Apple Watchiisi 24 tunnin kellon ja miten voit määrittää kellotaulun käymään edellä varsinaista aikaa.

Kellon vaihtaminen 24 tunnin kelloon

1. Avaa Apple Watch -appi iPhonessasi.

2. Napauta Kello.

3. Ota käyttöön 24 tunnin kello.

Kellotaulun määrittäminen käymään edellä varsinaista aikaa

Voit määrittää kellotaulun näyttämän ajan käymään edellä varsinaista aikaa. Hälytykset, ilmoitukset, maailmankello ja kaikki muut ajat ovat silti oikean ajan mukaisia.

1. Avaa kellosi Asetukset-appi ja napauta sitten Kello-vaihtoehtoa.

2. Napauta +0 min.

3. Käännä Digital Crownia ja valitse, kuinka monta minuuttia eteenpäin kello asetetaan.

Apple Watch, jossa näkyy 59 minuuttiin asti oleva kellotaulu kellonajan edelle asettamista varten
  4. Napauta Valmis-painikettaValmis-painike.