Yksityisen selauksen laittaminen päälle tai pois päältä iPhonessa

Kun yksityinen selaus on käytössä, Safari ei pidä kirjaa sivuista, joilla käyt, hakuhistoriastasi tai automaattisen täytön tiedoistasi. Yksityinen selaus estää myös tunnetut seuraimet, poistaa yksittäisten käyttäjien tunnistamiseen tarkoitetun seurannan URL-osoitteista ja lisää suojauksia kehittyneitä sormenjälkitekniikoita vastaan.

Yksityisen selauksen laittaminen päälle

Kun yksityinen selaus on käytössä, Safarin osoiterivi näkyy mustana tai tummana valkoisen tai harmaan sijaan.

iOS 17:ssä

1. Avaa iPhonen Safari.

2. Napauta Välilehdet-painikettaNo alt supplied for Image.

iPhone, jossa Safari-apin Välilehdet-painike on suurennettu.
  3. Pyyhkäise Yksityinen-välilehtiryhmäpainikkeeseen ja napauta sitten välilehteä, jonka haluat avata.

iPhone, jossa Safari-apin Yksityinen-välilehtiryhmä on valittu.

Jos haluat lisää yksityisyyttä, voit lukita yksityisen selauksen, kun et käytä sitä. Kun lukitset laitteesi, Safarin yksityiset välilehdet lukittuvat samalla. Kun tämän jälkeen avaat laitteen lukituksen, sinun on avattava myös yksityinen selaus Touch ID:llä, Face ID:llä tai laitteen pääsykoodilla.

Lue lisää yksityisen selauksen välilehtien lukitsemisesta

iOS 16:ssa ja aiemmissa

1. Avaa iPhonen Safari.

2. Napauta Välilehdet-painikettaNo alt supplied for Image.

3. Avaa Välilehtiryhmät-luettelo napauttamalla [numero] välilehteä- tai Aloitussivu ‑kohtaa.

4. Napauta Yksityinen ja sitten Valmis.

Yksityisen selauksen poistaminen käytöstä

Kun yksityinen selaus ei ole käytössä, Safarin osoitepalkki näkyy valkoisena tai harmaana.

iOS 17:ssä

1. Avaa iPhonen Safari.

2. Napauta Välilehdet-painikettaNo alt supplied for Image.

iPhone, jossa Safari-apin Välilehdet-painike on suurennettu yksityisen selauksen välilehdellä.
  3. Pyyhkäise [numero] välilehteä ‑välilehtiryhmäpainikkeeseen ja napauta sitten välilehteä, jonka haluat avata.

iPhone, jossa Safari-apin Välilehdet-välilehtiryhmä on valittu.

iOS 16:ssa ja aiemmissa

1. Avaa iPhonen Safari.

2. Napauta Välilehdet-painikettaNo alt supplied for Image.

3. Avaa Välilehtiryhmät-luettelo napauttamalla Yksityinen .

4. Napauta [numero] välilehteä ‑kohtaa ja valitse sitten Valmis.

Lisätietoja

Ota selvää, miten voit käyttää yksityistä selausta iPadissa.