Live Photo ‑kuvan muuttaminen videoksi iPhonessa

Voit valita Live Photo ‑kuvan albumissa ja muuttaa sen videoksi, jonka voi tallentaa tai jakaa.

1. Siirry Kuvat-apissa Albumit-osioon.

2. Vieritä alas Mediatyypit-kohtaan ja napauta Live Photo ‑kuvat.

3. Valitse Live Photo napauttamalla.

4. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää-painikettaNo alt supplied for Image ja valitse Tallenna videona.

Jos olet albumissa silloin, kun napautat Albumit-välilehteä, napauta vasemmassa yläkulmassa Albumit, jotta pääset Albumit-päänäyttöön.

Löydät uuden videosi Äskeiset-albumista. Live Photo pysyy käytettävissä albumissa Live Photo ‑kuvat.

Voit yhdistää useista Live Photo ‑kuvista luotuja videoita käyttämällä iMovieta.