Sanojen näyttäminen Apple Musicissa, kun käytössä on Apple TV

Jos olet Apple Musicin tilaaja, voit kappaleita kuunnellessasi seurata täydellisesti ajoitettuja sanoja rivin ja tahdin tarkkuudella. Säädä lauluääntä, jotta voit laulaa mukana. Esiinny tähden tavoin TV:ssä käyttämällä iPhonen tai iPadin kameraa.

Sanoitusten katsominen Apple TV:llä

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Toista kappale Apple Music -luettelosta.

3. Jos haluat näyttää tai kätkeä aikasynkronoidut sanat, valitse SanatSanat-painike näytön alalaidasta.

Etkö näe Sanat-painiketta?

Apple TV:n näytössä näkyvät soitettavan kappaleen sanat, ja Sanat-painike on valittuna

Jos et näe sanoja Apple TV:ssä

Jos et näe Sanat-painikettaSanat-painike, aikasynkronoituja sanoja ei ole saatavilla tälle kappaleelle.

Jos aikasynkronoituja sanoja ei ole saatavilla, voit pystyä näkemään sanat kokonaan.

1. Toista kappale Apple Music -luettelosta.

2. Valitse näytön alalaidasta Lisää Lisää-painike.

3. Valitse Näytä sanat kokonaan.

Apple Music Sing ‑toiminnon käyttäminen Apple TV 4K:lla (3. sukupolvi)

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Toista kappale Apple Music -luettelosta.

3. Jos et näe aikasynkronoituja sanoja automaattisesti, valitse SanatSanat-painike näytön alareunassa.

4. Paina Apple TV Remoten Takaisin-painiketta ja valitse sitten MikrofoniLauluäänen voimakkuus ‑painike. Etkö näe mikrofonipainiketta?

5. Voit säätää lauluääntä pyyhkäisemällä Apple TV Remoten kosketuslevyä ylös- tai alaspäin.

Apple TV:ssä on valittuna Mikrofoni-painike, jolla säädetään toistettavan kappaleen lauluääntä

iPhonen tai iPadin kameran käyttäminen Apple Music Singin kanssa Apple TV 4K:ssa (3. sukupolvi)

1. Kun toistat kappaletta Apple Music Singin ollessa päällä, paina Apple TV Remoten Takaisin-painiketta.

2. Valitse KameraKamera-painike.

3. Valitse Yhdistä iPhone tai iPad.

4. Valitse Jatkuvuuskamera-näytöstä käyttäjä, vahvista valinta iPhonessa tai iPadissa ja muodosta yhteys näytön ohjeiden mukaisesti.

5. Pane iPhone tai iPad vaaka-asentoon Apple TV:n eteen. Täällä voit:

• Vaihda tausta: valitse Kamera Kamera-painike ja valitse sitten suodatin.

• Laita kamera pois päältä: valitse KameraKamera-painike ja valitse sitten Katkaise kameran yhteys.

Jos et näe mikrofonipainiketta

Jos sanat ovat väärin tai niitä ei ole saatavilla jollekin kappaleelle

Voit ilmoittaa puuttuvista tai virheellisistä sanoista siirtymällä osoitteeseen www.apple.com/feedback/apple-music.html.

Sanojen näyttäminen muissa laitteissa

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

”Umbrella (feat. JAY Z)”, kirjoittaneet Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell ja Shawn Carter