Taskulampun laittaminen päälle tai pois päältä iPhonessa tai iPad Prossa

iPhonen tai iPad Pron LED-salama toimii myös taskulamppuna ja tuottaa tarvittaessa lisävalaistusta.

Voit laittaa taskulampun päälle ja pois päältä muutamalla eri tavalla:

Sirin pyytäminen apuun

Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, miten voit pyytää Siriä laittamaan taskulampun päälle:

• ”Hei Siri, laita taskulamppuni päälle.”

• ”Hei Siri, laitatko taskulamppuni päälle?”

• ”Hei Siri, laita taskulamppuni pois päältä.”

Taskulampun laittaminen päälle tai pois päältä Ohjauskeskuksen avulla

1. Avaa Ohjauskeskus iPhonessa tai iPadissa pyyhkäisemällä oikeasta yläkulmasta alaspäin. Jos käytössäsi on iPhone, jossa on Koti-painike, avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin.

2. Napauta Taskulamppu-painikettaTaskulamppu-kuvake.

No alt supplied for Image
  3. Voit laittaa taskulampun pois päältä napauttamalla Taskulamppu-painikettaTaskulamppu-kuvake uudelleen.

Jos et näe Taskulamppu-painikettaTaskulamppu-kuvake, kun avaat Ohjauskeskuksen, voit muuttaa asetuksia ja lisätä sen. Valitse Asetukset > Ohjauskeskus ja napauta käytettävissä olevien säätimien luettelosta Taskulamppu.

Voit myös laittaa taskulampun päälle lukitusta näytöstä: pidä vasemman alakulman Taskulamppu-painikettaTaskulamppu-kuvake painettuna.

Taskulampun laittaminen päälle tai pois päältä Toimintopainikkeella

1. Napauta Asetukset-apissa Toimintopainike.

2. Pyyhkäise Taskulamppu-kuvakkeen kohdalle.

Voit määrittää iPhone 15 Prossa ja iPhone 15 Pro Maxissa Toimintopainikkeeseen esimerkiksi taskulampun.
  3. Laita taskulamppu päälle tai pois päältä pitämällä toimintopainiketta painettuna.

Toimintopainike on käytettävissä vain iPhone 15 Prossa ja iPhone 15 Pro Maxissa.

Lue lisätietoja Toimintopainikkeesta

Taskulampun kirkkauden muuttaminen

1. Jos käytössäsi on iPhone, jossa on Face ID, tai iPad, avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä oikeasta yläkulmasta alaspäin. Jos käytössäsi on iPhone, jossa on Koti-painike, avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin.

2. Pidä Taskulamppu-painikettaTaskulamppu-kuvake painettuna.

3. Vedä liukusäädintä ylös- tai alaspäin.

Lue, mitä voit tehdä, jos taskulamppu ei toimi laitteessa