Ryhmätekstiviestin nimeäminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

iOS:llä ja iPadOS:llä voit nimetä minkä tahansa ryhmätekstiviestin ja lisätä siihen kuvan, jotta ryhmä on helpompi löytää.

Ryhmätekstiviestin nimeäminen

Voit nimetä iMessage-ryhmäviestin, kunhan kaikki käyttävät Apple-laitetta, kuten iPhonea, iPadia tai iPod touchia. SMS- tai MMS-ryhmäviestejä tai vain yhden henkilön kanssa käytäviä iMessage-keskusteluita ei voi nimetä.

Avaa iMessage-ryhmäviesti

Napauta viestiketjun yläosassa olevia ryhmäkuvakkeita. Jos laitteessasi on iOS 14 tai vanhempi, napauta viestiketjun yläosassa olevia kuvakkeita ja napauta sitten tietopainiketta.

iPhone, jossa näkyy ryhmätekstiviestin tietopainike

Napauta Vaihda nimi ja kuva

Vaihda nimi ja kuva -valinta näkyy sinisellä tekstillä ryhmänkuvakkeiden ja viestiketjussa olevien ihmisten nimien alla.

Muista, että voit nimetä iMessage-ryhmäviestejä, mutta et SMS- tai MMS-ryhmäviestejä. Ryhmätekstiviestin nimeämisen edellytyksenä on, että kaikki käyttävät iPhonea, iPadia tai iPod touchia.

iPhone, jossa näkyy, miten voit vaihtaa ryhmätekstiviestin nimen ja kuvan

Lisää ryhmän nimi ja kuva

Kun olet antanut ryhmän nimen, ota kuva napauttamalla Kamera-painiketta. Voit myös valita laitteessa jo olevan kuvan. Voit valita ryhmän kuvaksi myös emojin tai memojin.

Kun olet valmis, napauta Valmis.

iPhone, jossa näkyy, miten voit lisätä nimen ja kuvan ryhmätekstiviestiin