Jos iPhonessa tai iPadissa näkyy Lataus pysäytetty -ilmoitus

Jos iPhone tai iPad on hyvin kuumassa tai kylmässä ympäristössä, se ei ehkä pysty latautumaan. Lue, mitä voit tehdä.

Lataus pysäytetään iOS 16:ssa ja iPadOS 16:ssa, kun laitteesi lämpötila nousee liian korkeaksi tai laskee liian alhaiseksi. Lukitussa näytössä ja kohdassa Asetukset > Akku näkyy seuraava viesti: ”Lataus pysäytetty. Lataus jatkuu, kun iPhone saavuttaa normaalin lämpötilan.”

Voit jatkaa laitteen lataamista mahdollisimman nopeasti noudattamalla näitä ohjeita. Jos laitteesi

• on liian kuumaa, siirrä se viileämpään paikkaan, esimerkiksi pois suorasta auringonvalosta.

• on liian kylmä, siirrä se lämpimämpään paikkaan.

• on käytössä, lukitse näyttö tai laita laite nukkumaan.

iPhonen lukittu näyttö, jossa näkyy Lataus pysäytetty ‑ilmoitus.

Lue lisätietoja iPhonen tai iPadin lämpötilan hallinnasta