Copyright © 2023 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Apple, Apple-logo, Apple Pay, Apple Studio Display, EarPods, Face ID, FaceTime, Etsi, iMac, iMessage, iPhone, Lightning, Mac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, macOS, Mac Pro, Mac Studio, MagSafe, Photo Booth, Siri, Taptic Engine, Touch ID ja TrueDepth ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla.

Multi-Touch ja Touch Bar ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

AppleCare ja iCloud ovat Apple Inc:n palvelumerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla.

Apple, One Apple Park Way, Cupertino CA 95014

iOS on Ciscon tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla, ja sitä käytetään lisenssillä.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Apple käyttää näitä merkkejä lisenssillä.

Muut tässä asiakirjassa mainitut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Tämän käyttöoppaan tietojen oikeellisuus on varmistettu kaikin kohtuullisin keinoin. Apple ei ole vastuussa paino-, kirjoitus- eikä laskuvirheistä.