Tietoja iCloudin Windows-versio 10.8:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iCloudin Windows-versio 10.8:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuus -sivulla.

iCloudin Windows-versio 10.8

Julkaistu 30.10.2019

Graphics Driver

Saatavuus: Windows 10 ja sitä uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8784: Vasiliy Vasilyev ja Ilya Finogeev (Webinar, LLC)

libxslt

Saatavuus: Windows 10 ja sitä uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: libxslt:ssä esiintyy useita ongelmia.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2019-8750: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

WebKit

Saatavuus: Windows 10 ja sitä uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8813: nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: Windows 10 ja sitä uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8710: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

CVE-2019-8766: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

CVE-2019-8782: Cheolung Lee (LINE+ Security Team)

CVE-2019-8783: Cheolung Lee (LINE+ Graylab Security Team)

CVE-2019-8811: Soyeon Park (SSLab, Georgia Tech)

CVE-2019-8814: Cheolung Lee (LINE+ Security Team)

CVE-2019-8816: Soyeon Park (SSLab, Georgia Tech)

CVE-2019-8819: Cheolung Lee (LINE+ Security Team)

CVE-2019-8820: Samuel Groß (Google Project Zero)

CVE-2019-8821: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8822: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8823: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

WebKit Process Model

Saatavuus: Windows 10 ja sitä uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8815: Apple

Kiitokset

CFNetwork

Haluamme kiittää Googlen Lily Cheniä hänen avustaan.

WebKit

Haluamme kiittää Dlivea (Tencentin Xuanwu Lab), MinJeong Kimiä (Information Security Lab, Chungnam National University), JaeCheol Ryouta (Information Security Lab, Chungnam National University, Etelä-Korea) ja Zhiyi Zhangia (Legendsecin Codesafe Team, Qi'anxin Group) heidän avustaan.

Kohta päivitetty 31.8.2020

WebKit

Haluamme kiittää Dlivea (Tencentin Xuanwu Lab), MinJeong Kimiä (Information Security Lab, Chungnam National University), JaeCheol Ryouta (Information Security Lab, Chungnam National University, Etelä-Korea) ja Zhiyi Zhangia (Legendsecin Codesafe Team, Qi'anxin Group) heidän avustaan.

Kohta lisätty 31.8.2020, päivitetty 11.9.2020

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.