Applen FIPS-salausmoduulit v8.0 ARM:ää varten iOS 11:ssä, tvOS 11:ssä, watchOS 4:ssä ja T2-laiteohjelmistossa

Perehdy iOS 11:n, tvOS 11:n, watchOS 4:n ja T2-laiteohjelmiston salausmoduuleihin, jotka ovat Applen CoreCrypto-moduuli v8.0 ARM:ää varten ja Applen CoreCrypto Kernel -moduuli v8.0 ARM:ää varten.

Salausmoduulit (Applen CoreCrypto-moduuli v8.0 ARM:ää varten ja Applen CoreCrypto Kernel -moduuli v8.0 ARM:ää varten) eivät edellytä käyttöönottoa tai määritystä, jotta niitä voidaan käyttää FIPS-tilassa FIPS 140-2 -standardin vaatimusten mukaisesti iOS 11:een, tvOS 11:een, watchOS 4:ään ja T2-laiteohjelmistoon perustuvissa laitteissa.

Tarkat ohjeet moduulien asianmukaisesta käytöstä ovat Salaushallinnoijan tehtäväopas – ARM:n FIPS 140-2 -vaatimustenmukaisuus iOS 11:ssä, tvOS 11:ssä, watchOS 4:ssä ja T2-laiteohjelmistossa -PDF-dokumentissa.

Liittyvät validoinnit

Muut käyttöjärjestelmät

Lue lisätietoja tuotteiden suojauksesta, validoinneista ja ohjeista: