Applen FIPS-salausmoduulit ARM 9.0:lle (iOS 12, tvOS 12, watchOS 5 ja T2-laiteohjelmisto)

Perehdy kahteen salausmoduuliin: Applen CoreCrypto-moduuliin ARM 9.0:lle ja Applen CoreCrypto Kernel -moduuliin ARM 9.0:lle (iOS 12, tvOS 12, watchOS 5 ja T2-laiteohjelmisto).

Salausmoduulit (Applen CoreCrypto-moduuli v9.0 ARM:ää varten ja Applen CoreCrypto Kernel -moduuli v9.0 ARM:ää varten) eivät edellytä käyttöönottoa tai määritystä, jotta niitä voidaan käyttää FIPS-tilassa FIPS 140-2 Level 2 -standardin vaatimusten mukaisesti iOS 12:een, tvOS 12:een, watchOS 5:een ja T2-laiteohjelmistoon perustuvissa laitteissa.

Tarkat ohjeet moduulien asianmukaisesta käytöstä ovat Salaushallinnoijan tehtäväopas – FIPS 140-2 -vaatimustenmukaisuus ARM:ssä (iOS 12, tvOS 12, watchOS 5 ja T2-laiteohjelmisto) -PDF-dokumentissa.

Muut käyttöjärjestelmät

Lue lisätietoja tuotteiden suojauksesta, validoinneista ja ohjeista: