Suojauspäivitys mDNSResponderille

Apple-tuotteiden nykyisissä versioissa käytetään Bonjourin päivitettyä versiota. Apple on julkaissut suojauspäivityksen aiemmille versioille.

Apple on julkaissut suojauspäivityksen mDNSResponderille, matalan tason avoimen lähteen ohjelmistolle, joka ottaa Bonjourin käyttöön Applen ja kolmansien osapuolten tuotteissa.

Mihin Apple-alustoihin tällä on vaikutusta?

OS X:

• OS X El Capitan v10.11.1 -versiota edeltävät versiot

• OS X Yosemite v10.10.5 -versiota edeltävät versiot, joissa 2015-004 Yosemite -suojauspäivitys

• OS X Mavericks v10.9.5 -versiota edeltävät versiot, joissa 2015-007 Mavericks -suojauspäivitys

iOS 9.1 -versiota edeltävät iOS-versiot

watchOS 2.1 -versiota edeltävät watchOS-versiot

Suojauspäivityksiä 7.7.7 ja 7.6.7 edeltävät AirPort-tukiaseman laiteohjelmistoversiot

Onko päivityksellä vaikutusta käyttämääni kolmannen osapuolen tuotteeseen?

Apple on tiedottanut päivityksestä monille valmistajille.

Muiden kuin Applen tuotteiden kohdalla kannattaa tiedustella valmistajalta, onko päivityksellä vaikutusta tuotteeseen ja onko valmistaja jo päivittänyt tuotteensa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.