Applen FIPS-salausmoduulit (versio 6.0) iOS 9:lle

Lue lisätietoja iOS-salausmoduuleista, Apple iOS CoreCrypto -moduulista (versio 6.0) ja Apple iOS CoreCrypto -kernelmoduulista (versio 6.0).

iOS:n salausmoduulit (Apple iOS CoreCrypto -moduuli 6.0 ja Apple iOS CoreCrypto -kernelmoduuli 6.0) eivät vaadi käyttöönottoa tai määrittämistä, jotta ne ovat FIPS-tilassa ja noudattavat FIPS 140-2 -vaatimuksia iOS 9 -laitteissa.

Tarkat ohjeet moduulien asianmukaisesta käytöstä ovat PDF-tiedostossa Salaushallinnoijan tehtäväopas – FIPS 140-2 -vaatimustenmukaisuus iOS 9:ssä.