Applen FIPS-salausmoduulit (versio 7.0) macOS Sierra 10.12:lle

Tutustu macOS:n salausmoduuleihin (Applen CoreCrypto-moduuli 7.0 macOS:ssä ja Applen CoreCrypto-kernelmoduuli 7.0 macOS:ssä).

macOS Sierran salausmoduulit (Applen CoreCrypto-moduuli 7.0 macOS:ssä ja Applen CoreCrypto-kernelmoduuli 7.0 macOS:ssä) eivät vaadi käyttöönottoa tai määrittämistä, jotta ne ovat FIPS-tilassa ja noudattavat FIPS 140-2 -vaatimuksia macOS Sierra 10.12 -laitteissa.

Tarkat ohjeet moduulien asianmukaisesta käytöstä ovat Salaushallinnoijan tehtäväopas – FIPS 140-2 -vaatimustenmukaisuus macOS Sierra 10.12:ssa -PDF-dokumentissa.

Lue lisää macOS-tuotteiden tietoturvasta, validoinneista ja ohjeista.