Tietoja Safari 9.1.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 9.1.1:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustolla.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE-tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Safari 9.1.1

• Safari

Saatavuus: OS X Mavericks 10.9.5, OS X Yosemite 10.10.5 ja OS X El Capitan v10.11.5

Vaikutus: Käyttäjä ei mahdollisesti pystynyt poistamaan selaushistoriaa kokonaan.

Kuvaus: "Tyhjennä historia ja poista sivustojen data" -komento ei tyhjentänyt historiaa. Ongelma on ratkaistu parantamalla tietojen poistamista.

CVE-ID

CVE-2016-1849: Adham Ghrayeb

• WebKit

Saatavuus: OS X Mavericks 10.9.5, OS X Yosemite 10.10.5 ja OS X El Capitan v10.11.5

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi paljastaa toiselta verkkosivustolta peräisin olevia tietoja.

Kuvaus: Riittämätön vikojen seuranta svg-kuvien jäsentämisessä korjattiin parantamalla vikojen seurantaa.

CVE-tunnus

CVE-2016-1858: nimetön tutkija

• WebKit

Saatavuus: OS X Mavericks 10.9.5, OS X Yosemite 10.10.5 ja OS X El Capitan v10.11.5

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-tunnus

CVE-2016-1854: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä nimetön henkilö

CVE-2016-1855: Tongbo Luo ja Bo Qu (Palo Alto Networks)

CVE-2016-1856: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä lokihardt

CVE-2016-1857: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevät Jeonghoon Shin@A.D.D ja Liang Chen, Zhen Feng ja wushi (KeenLab, Tencent)

• WebKitin canvas

Saatavuus: OS X Mavericks 10.9.5, OS X Yosemite 10.10.5 ja OS X El Capitan v10.11.5

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-tunnus

CVE-2016-1859: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevät Liang Chen ja wushi (KeenLab, Tencent)

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.