Tietoja tvOS 9.1.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan tvOS 9.1.1:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustolla.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

tvOS 9.1.1

• Levykuvat

Tämä on saatavilla seuraaviin: Apple TV (4. sukupolvi).

Vaikutus: paikallinen käyttäjä saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia kernelin käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Levytiedostojen jäsentämisessä oli muistin vioittumisongelma. Ongelma on korjattu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-tunnus

CVE-2016-1717: Frank Graziano – Yahoo! Pentest Team

• IOHIDFamily

Tämä on saatavilla seuraaviin: Apple TV (4. sukupolvi).

Vaikutus: paikallinen käyttäjä saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia kernelin käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: IOHIDFamily API:ssa oli muistin vioittumisongelma. Ongelma on korjattu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-tunnus

CVE-2016-1719: Ian Beer – Google Project Zero

• IOKit

Tämä on saatavilla seuraaviin: Apple TV (4. sukupolvi).

Vaikutus: paikallinen käyttäjä saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia kernelin käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-tunnus

CVE-2016-1720: Ian Beer – Google Project Zero

• Kernel

Tämä on saatavilla seuraaviin: Apple TV (4. sukupolvi).

Vaikutus: paikallinen käyttäjä saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia kernelin käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-tunnus

CVE-2016-1721: Ian Beer – Google Project Zero ja Ju Zhu – Trend Micro

• libxslt

Tämä on saatavilla seuraaviin: Apple TV (4. sukupolvi).

Vaikutus: Haitallisen XML:n käsitteleminen saattaa johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: libxslt:ssä oli tyyppiristiriitaongelma. Ongelma on korjattu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-tunnus

CVE-2015-7995: puzzor

• syslog

Tämä on saatavilla seuraaviin: Apple TV (4. sukupolvi).

Vaikutus: paikallinen käyttäjä saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia root-käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-tunnus

CVE-2016-1722: Joshua J. Drake ja Nikias Bassen – Zimperium zLabs

• WebKit

Tämä on saatavilla seuraaviin: Apple TV (4. sukupolvi).

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattaa johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: WebKitissä oli useita muistin vioittumiseen liittyviä ongelmia. Ongelmat on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-tunnus

CVE-2016-1724: Apple

CVE-2016-1727: Apple

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.