Applen käyttöjärjestelmille saatavilla olevat luotetut juurivarmenteet

Trust Storet sisältävät luotetut juurivarmenteet, jotka on asennettu valmiiksi iOS:ään, iPadOS:ään, macOS:ään, tvOS:ään ja watchOS:ään.

Tietoja luottamisesta ja varmenteista

Kussakin Trust Storessa voi olla enintään kolmenlaisia varmenteita

• Luotetut varmenteet muodostavat luottamusketjun, jonka avulla varmennetaan luotettujen juurivarmentajien allekirjoittamat muut varmenteet. Näin toimitaan esimerkiksi silloin, kun muodostetaan suojattu yhteys verkkopalvelimeen. Kun IT-ylläpitäjät luovat määritysprofiileja, näitä luotettuja juurivarmenteita ei tarvitse sisällyttää.

• Kysy aina -varmenteisiin ei luoteta, mutta niitä ei ole estetty. Kun sellaista käytetään, sinua pyydetään valitsemaan, luotatko siihen.

• Estettyjen varmenteiden katsotaan olevan vaarantuneita, eikä niihin luoteta koskaan.

Nykyinen Trust Store

iOS 17:n, iPadOS 17:n, macOS 14:n, tvOS 17:n ja watchOS 10:n luotettujen juurivarmenteiden luettelo

Aiemmat jaetut Trust Storet

iOS 12:sta, macOS 10.14:stä, tvOS 12:sta ja watchOS 5:stä alkaen kaikki neljä Applen käyttöjärjestelmää käyttävät jaettua Trust Storea. Kun Trust Store päivitetään, aiemmat versiot arkistoidaan tänne:

Arkistoidut Trust Storet

iOS

macOS

watchOS

tvOS

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.