Apple on lopettanut Fleetsmithin

Apple on lopettanut Fleetsmith-palvelun 21.10.2022.

Seuraavien ohjeiden avulla voit siirtyä pois Fleetsmithistä:

1. Apple Business Managerissa ohjaa kaikki automaattisen laiterekisteröinnin laitteet uuteen MDM-palvelimeen tai poista niiden määritykset Fleetsmithistä, jos et ole vielä valinnut uutta MDM-ratkaisua.

2. Poista Fleetsmithin MDM-palvelin Apple Business Managerista.

Fleetsmith-asiakkaat eivät enää pysty kirjautumaan sisään fleetsmith.comissa eivätkä laitteet enää vastaanota määritysprofiileita Fleetsmith-palvelimelta.

Jos automaattisen laiterekisteröinnin kautta rekisteröityjä, täysin hallittuja laitteita ei ole arkistoitu viimeistään 21.10., ainoa tapa MDM-rekisteröintiprofiilien poistamiseen näistä laitteista on laitteiden tyhjentäminen.