iPodin lähettäminen Applelle huoltoa varten Euroopasta

Näin lähetät iPodin Applelle huoltoa varten.

Oletko jollakin muulla alueella?

Kun olet esittänyt korjauspyynnön Applelle, saat paketin, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset tuotteen palauttamiseen Applelle.

Ennen iPodin tai iPod touchin lähettämistä

1. Varmuuskopioi iPod touch.

2. Poista iPod touch Etsi iPhoneni -toiminnosta ja tyhjennä laitteen tiedot.

3. Sammuta iPod.

iPodin pakkaaminen

1. Ota vaahtomuovin päällimmäinen osa pois laatikosta.

2. Aseta iPod pussiin. Älä sisällytä korvanappeja, virtalähdettä, kaapelia tai koteloa. Jos lähetät paketissa muitakin esineitä, emme pysty palauttamaan niitä sinulle.

No alt supplied for Image
  3. Sulje ja sinetöi pussi.

No alt supplied for Image
  4. Laita suojapussi lähetyslaatikkoon.

No alt supplied for Image
  5. Aseta vaahtomuovin päällimmäinen osa takaisin niin, että se peittää iPodin.

No alt supplied for Image
  6. Sulje lähetyslaatikko.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  7. Sulje laatikko teipillä ja postita laatikko Applelle.* Jos laatikkoon on kiinnitetty akkutarra, varmista, että akkutarra ei ole peitossa. Jos lähetyslaatikko toimitetaan sinulle Norjassa kansallisen postipalvelun kautta, palauta tuote paikallisen postitoimiston kautta käyttäen ennalta maksettua UPS:n palautustarraa.

No alt supplied for Image

* Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

iPodin lähettäminen Applelle

1. Jos mukana on palautukseen tarkoitettu lähetystarra, kiinnitä se pakkauksen ulkopuolelle. Varmista tarvittaessa, että palautuslähetystarra peittää vanhan lähetystarran kokonaan, tai että irrotat vanhan lähetystarran ennen uuden lähetystarran kiinnittämistä.

2. Jos mukana on kauppalasku, kiinnitä se pakkauksen ulkopuolelle. Jos kauppalaskua ei kiinnitetä pakkaukseen, pakettia ei ehkä voi toimittaa. Kauppalaskuja tarvitaan vain joissakin Euroopan maissa.

3. Tarkista toimitusliikkeen nimi lähetystarrasta (tai muista pakkausmateriaaleista). Siirry toimitusliikkeen verkkosivustolle ja sovi noudosta tai etsi toimipiste, johon voit viedä paketin.

4. Pyydä toimitusliikkeeltä tosite noudosta.

5. Tarkista huoltopyyntösi tila.

Korvaavan iPodin käyttäminen

Korvaavalla Apple-tuotteellasi on 90 päivän huoltotakuu, alkuperäisen tuotteesi takuuajan jäljellä olevan ajan mukainen takuu tai AppleCare-sopimuksesi mukainen takuu tai kuluttajansuojalaissa määrätty takuu sen mukaan, mikä näistä on pisimpään voimassa.

1. Palauta iPod iCloud- tai iTunes-varmuuskopiosta.

2. Laita Etsi iPhoneni päälle.

3. Määritä iPod touch.

© 2022 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, iPod ja iTunes ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. AppleCare on Apple Inc:n palvelumerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. Muut tässä asiakirjassa mainitut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla vastaavien yritysten tavaramerkkejä.