Beats-kuulokkeiden lähettäminen Applelle korjausta varten Euroopasta

Näin lähetät Beats-kuulokkeet Applelle huoltoa varten.

Oletko jollakin muulla alueella?

Kun olet esittänyt korjauspyynnön Applelle, saat paketin, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset tuotteen palauttamiseen Applelle.

Beats-kuulokkeiden pakkaaminen

1. Aseta Beats-kuulokkeesi muovipussiin. Älä liitä kuulokkeidesi mukaan mitään lisävarusteita (kuten johtoja, karabiinihakoja tai koteloita). Jos lähetät paketissa muitakin esineitä, emme pysty palauttamaan niitä sinulle.

No alt supplied for Image
  2. Aseta pussi irralliseen pahviosaan kiinnitetyn suojakalvon alle.

No alt supplied for Image
  3. Taittele alas irrallisen pahviosan suojakalvosta valmistetut sivut.

No alt supplied for Image
  4. Taittele ylös irrallisen pahviosan muut sivut.

No alt supplied for Image
  5. Poista lähetystarra laatikosta, jos et ole vielä tehnyt sitä. Aseta irrallinen pahviosa laatikkoon. Sulje sitten laatikko.

No alt supplied for Image
  6. Sulje laatikko teipillä ja lähetä laatikko ApplelleKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

No alt supplied for Image

* Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

Beats-kuulokkeiden lähettäminen Applelle

1. Jos mukana on palautukseen tarkoitettu lähetystarra, kiinnitä se pakkauksen ulkopuolelle. Varmista tarvittaessa, että palautuslähetystarra peittää vanhan lähetystarran kokonaan, tai että irrotat vanhan lähetystarran ennen uuden lähetystarran kiinnittämistä.

2. Jos mukana on kauppalasku, kiinnitä se pakkauksen ulkopuolelle. Jos kauppalaskua ei kiinnitetä pakkaukseen, pakettia ei ehkä voi toimittaa. Kauppalaskuja tarvitaan vain joissakin Euroopan maissa.

3. Tarkista toimitusliikkeen nimi lähetystarrasta (tai muista pakkausmateriaaleista). Siirry toimitusliikkeen verkkosivustolle ja sovi noudosta tai etsi toimipiste, johon voit viedä paketin.

4. Pyydä toimitusliikkeeltä tosite noudosta.

5. Tarkista huoltopyyntösi tila.

Korvaavien Beats-kuulokkeiden käyttäminen

Kirjoita korvaavien kuulokkeiden sarjanumero muistiin. Korvaavalla Apple-tuotteella on 90 päivän huoltotakuu, alkuperäisen tuotteesi takuuajan jäljellä olevan ajan mukainen takuu tai AppleCare-sopimuksesi mukainen takuu sen mukaan, mikä näistä on voimassa pisimpään.

Valitse kuulokkeidesi mallin linkki alta ja lue lisää korjattujen tai korvaavien Beats-kuulokkeiden käyttämisestä.

© 2022 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple ja Apple-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. AppleCare on Apple Inc:n palvelumerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. Beats, Beats by Dr. Dre ja pyöreä b-logo ovat Applen tytäryhtiön Beatsin tavaramerkkejä/palvelumerkkejä.