Xsan- ja StorNext-tiedostojärjestelmän yhteensopivuus

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä StorNext-versioita voidaan käyttää Xsanin kanssa macOS:ssä.

StorNext-yhteensopivuus macOS:ssä

Seuraavasta kaaviosta näkyy, mitä StorNext-versioita voidaan käyttää macOS Xsanin MDC:n kanssa ja mitä macOS Xsan -versioita voidaan käyttää StorNextin MDC:n kanssa.

macOS-versio

StorNext 7.1.x

StorNext 7.0.x

StorNext 6.4.x

StorNext 6.0.x–6.3.x

macOS 13

macOS 12

macOS 11

macOS 10.12–10.15

Joitakin vanhempia StorNext-versioita ei ehkä enää tueta tai ne eivät ole saatavilla. Saat lisätietoja Quantumin tukisivustosta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.