iMac Pron muistimääritykset

Tässä artikkelissa kerrotaan iMac Prossa (2017) käytettävistä RAM-muisteista ja VRAM-näyttömuisteista.

iMac Pro -malli

DRAM enintään

Käyttäjän asennettavissa oleva paikka

Applen valtuuttaman huoltoliikkeen asennettavissa oleva paikka

Näyttö/VRAM

iMac Pro (2017)

256 Gt

2 666 MHz:n DDR4 ECC

8 Gt:n tai 16 Gt:n HBM2

Käyttäjä ei voi tehdä muutoksia iMac Pron (2017) muistiin. Jos iMac Pron muisti pitää vaihtaa, ota yhteyttä Apple Storeen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen. Jos haluat lisätä muistia iMac Prohon, voit kääntyä Applen valtuuttaman huoltoliikkeen puoleen. Tarkista ennen käynnistä sopimista, että myymälä tai palveluntarjoaja, johon olet ottamassa yhteyttä, tarjoaa muistin lisäyspalveluita, ja päivitä Maciin macOS:n uusin versio.