iPhonen pikavaihtopalvelun käyttäminen

Pikavaihtopalvelun kautta saat paketin, jossa on korvaava iPhone ja kaikki tarvikkeet alkuperäisen iPhonesi meille lähettämiseen.

Tietoja pikavaihtopalvelusta

• Pikavaihtopalvelussa Apple lähettää sinulle ensin korvaavan iPhonen, jotta sinun ei tarvitse odottaa korjausta.

• Kun olet saanut korvaavan iPhonen, lähetä alkuperäinen iPhone heti takaisin meille. Applen on vastaanotettava alkuperäinen iPhone kymmenen päivän kuluessa korvaavan tuotteen lähettämisestä.

• Korvaava iPhone kuuluu 90 päivän huoltotakuun tai AppleCare-sopimuksen jäljellä olevan osan (tai muun alkuperäisen tuotetakuun) piiriin sen mukaan, kumpi on pidempi.

Tarkista korvaavan iPhonen toimituspäivämäärä

Ennen kuin palautat alkuperäisen iPhonesi

1. Varmuuskopioi iPhonesi

2. Tyhjennä iPhone, jotta henkilökohtaiset tietosi poistetaan ja laite poistetaan Apple ID -tilistäsi: napauta Asetuksissa Yleiset > Siirrä tai Nollaa iPhone ja napauta sitten Poista kaikki sisältö ja asetukset. Vahvista antamalla Apple ID -salasanasi.

Poista henkilökohtaiset tietosi iPhonen asetusten kohdassa Poista kaikki sisältö ja asetukset.
  3. Siirrä mobiililiittymä uuteen iPhoneesi:

4. Sammuta alkuperäinen iPhone.

Alkuperäisen iPhonen pakkaaminen

Pikavaihtopalvelun paketti sisältää kaiken tarvittavan alkuperäisen iPhonesi pakkaamiseen ja Applelle lähettämiseen. Se sisältää pienemmän valkoisen tai värjäämättömän laatikon ja suuremman lähetyslaatikon, jossa korvaava iPhone saapui ja johon voit pakata alkuperäisen iPhonesi Applelle lähettämistä varten.

1. Aseta iPhone pienempään valkoiseen tai värjäämättömään laatikkoon. Älä pakkaa mukaan mitään muuta, kuten puhelinkoteloa, virtalähdettä, USB-kaapelia tai muita lisävarusteita. Jos lähetät pakkauksessa ylimääräisiä esineitä, niitä ei palauteta.

2. Aseta pienempi laatikko suurempaan lähetyslaatikkoon, jonka sait osana korvaavan iPhonen toimitusta. Jos laatikon ulkopuolelle on kiinnitetty akkutarra, varmista, että teipit tai lähetystarrat eivät peitä sitä.

Lähetä alkuperäinen iPhone Applelle

1. Tarkista kuljetusliikkeen nimi saamastasi lähetystarrasta (tai muista pakkausmateriaaleista).

2. Siirry kuljetusliikkeen verkkosivustolle ja sovi nouto tai etsi lähin toimipiste, johon voit viedä paketin.

3. Jos korvaavan iPhonen mukana toimitettiin kauppalasku, kiinnitä se laatikon ulkopuolelle. Jos et kiinnitä kauppalaskua laatikkoon, pakettia ei ehkä voida toimittaa. Kauppalasku vaaditaan vain joissakin Euroopan maissa.

Varmista, että saat kuljetusliikkeeltä tositteen noudosta, jotta voit todistaa, että olet palauttanut alkuperäisen iPhonesi.

Apple ei ole vastuussa mistään kuljetuksen aikana syntyneestä vauriosta.