Tietoja Java 2 Platform Standard Edition (J2SE) 5.0:n versiosta 1 Tigerille

Java 2 Platform Standard Edition (J2SE) 5.0 versio 1:n ohjelmistopäivitys tukee eri alustojen välisiä J2SE 5.0 -sovelluksia ja J2SE 5.0 -pohjaisia sovelmia Safarissa Mac OS X 10.4:ssä (Tigerissa).

Tämä päivitys ei muuta Macin Java-oletusversiota Java 1.4.2:sta J2SE 5.0:een, mutta J2SE 5.0:aa vaativat Java-apit saattavat pyytää sitä erikseen. Voit vaihtaa ohjelmien ja sovelmien ensisijaisen Java-version uuden Java-asetusten apuohjelman avulla. Tämä apuohjelma asennetaan J2SE 5.0 -päivityksessä, joka on sijainnissa /Applications/Utilities/Java/J2SE 5.0/.

J2SE 5.0 version 1 asentaminen

1. Hanki J2SE 5.0 -päivitys täältä.

2. Kaksoisklikkaa lataamaasi J2SE50Release1.dmg-levytiedostoa, niin se tulee näkyviin levynä Finderissa.

3. Avaa levytiedosto ja kaksoisklikkaa sitten asentajakuvaketta.

4. Suorita asennus loppuun näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Ohjelmistokehittäjät voivat tutustua tämän julkaisun ominaisuuksiin Java-referenssikirjastossa.