QR-koodin skannaaminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit skannata esimerkiksi sivustojen, appien tai lippujen linkit sisältävän Quick Response (QR) -koodin iPhonen, iPadin tai iPod touchin sisäisellä kameralla.

QR-koodin avulla pääset käyttämään verkkosivustoja erittäin nopeasti ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa tai muistaa verkkosivuston osoitetta. Voit skannata QR-koodin Kamera-apilla.

QR-koodin skannaaminen Kamera-apilla

1. Avaa Kamera-appi Koti-valikosta, Ohjauskeskuksesta tai lukitulta näytöltä.

2. Valitse takakamera. Pidä laitetta niin, että QR-koodi tulee näkyviin Kamera-apin etsimeen. Laitteesi tunnistaa QR-koodin ja näyttää ilmoituksen.

3. Avaa QR-koodiin liittyvä linkki napauttamalla ilmoitusta.

iPhonen näyttö, jossa näkyy, miten QR-koodi skannataan