Jos unohdit Ruutuaika-pääsykoodin

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit nollata Ruutuaika-pääsykoodisi tai Perhejako-ryhmäsi jäsenen Ruutuaika-pääsykoodin.

Henkilökohtaisen laitteesi Ruutuaika-pääsykoodin nollaus

Lapsesi laitteen Ruutuaika-pääsykoodin nollaus

Jos et voi nollata Ruutuaika-pääsykoodia

Henkilökohtaisen laitteesi Ruutuaika-pääsykoodin nollaaminen

Toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan voit vaihtaa Ruutuaika-pääsykoodisi iPhonessa, iPadissa tai Macissa.

iPhone tai iPad

1. Valitse Asetukset > Ruutuaika.

2. Napauta Vaihda ruutuajan pääsykoodi ja sitten uudelleen Vaihda ruutuajan pääsykoodi.

3. Napauta Unohditko pääsykoodin?

The Forgot Passcode button is at the bottom of the screen.
  4. Anna Apple ID ja salasana, joita käytit Ruutuaika-pääsykoodin määrittämiseen. Oletko unohtanut Apple ID ‑salasanasi?

5. Anna uusi Ruutuaika-pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen.

Mac

1. Varmista, että Macisi on päivitetty macOS Catalina 10.15.4:ään tai uudempaan.

2. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Ruutuaika.

3. Klikkaa Vaihda pääsykoodi ja sitten Unohditko pääsykoodin?

4. Anna Apple ID ja salasana, joita käytit Ruutuaika-pääsykoodin määrittämiseen. Oletko unohtanut Apple ID ‑salasanasi?

5. Anna uusi Ruutuaika-pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen.

Jos Jaa laitteidesi ruutuaika -asetus on käytössä, uusi Ruutuaika-pääsykoodi päivitetään automaattisesti kaikkiin laitteisiisi sen nollaamisen jälkeen.

Lapsesi laitteen Ruutuaika-pääsykoodin nollaaminen

Jos käytät Perhejakoa lapsen tilin hallintaan, perheen järjestäjän on nollattava laitteen pääsykoodi.

iPhone tai iPad

1. Valitse perheen järjestäjän laitteessa Asetukset > Ruutuaika.

2. Siirry alaspäin ja valitse lapsen nimi Perhe-kohdasta.

3. Napauta Vaihda ruutuajan pääsykoodi ja sitten uudelleen Vaihda ruutuajan pääsykoodi. Suorita sitten todennus Face ID:llä, Touch ID:llä tai laitteen pääsykoodilla.

4. Anna uusi Ruutuaika-pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen.

Mac

1. Varmista, että Macisi on päivitetty macOS Catalina 10.15.4:ään tai uudempaan.

2. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Ruutuaika.

3. Valitse lapsen nimi ponnahdusvalikosta.

4. Klikkaa Vaihda pääsykoodi ja sitten Unohditko pääsykoodin?

5. Anna Apple ID ja salasana, joita käytit Ruutuaika-pääsykoodin määrittämiseen. Oletko unohtanut Apple ID ‑salasanasi?

6. Anna uusi Ruutuaika-pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen.

Jos Jaa laitteidesi ruutuaika -asetus on käytössä, uusi Ruutuaika-pääsykoodi päivitetään automaattisesti kaikkiin laitteisiisi sen nollaamisen jälkeen.

Jos et voi nollata Ruutuaika-pääsykoodia

Jos et voi nollata Ruutuaika-pääsykoodia, varmista, että käytät samaa Apple ID:tä, jota käytit Ruutuaika-pääsykoodin määrittämisessä. Tämä voi olla eri Apple ID kuin se, jolla olet kirjautunut laitteellesi. Jos olet osa Perhejako-ryhmää, se voi olla perheenjäsenen Apple ID tai lapsesi Apple ID.

Jos sinulla on edelleen ongelmia ruutuajan pääsykoodin nollaamisessa, ota yhteyttä Apple-tukeen.