Näytön tallentaminen videoksi iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Katso, miten voit tallentaa näytöstä videon iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Näytön tallentaminen

1. Valitse Asetukset > Ohjauskeskus ja napauta sitten Lisää-painikettaNo alt supplied for Image Näyttötallennus-kohdan vieressä.

2. Avaa ohjauskeskus iPhonessa tai iPadissa.

3. Napauta harmaata Tallenna-painiketta  ja odota, kunnes kolmen sekunnin lähtölaskenta on kulunut.

4. Aloita näytön tallennus videoksi poistumalla ohjauskeskuksesta.

5. Kun haluat lopettaa tallennuksen, napauta Näyttötallennus-painikettaNo alt supplied for Image näytön yläreunassa ja sitten Lopeta-painikettaNo alt supplied for Image. Voit myös avata ohjauskeskuksen ja napauttaa punaista tallennuspainiketta punainen tallennuskuvake.

Mene Kuvat-appiin ja valitse näyttötallennuksesi.

Jotkin apit eivät ehkä salli äänen tallentamista tai näytön tallentamista videoksi. Näyttötallennusta ja näytön peilausta ei voi käyttää samaan aikaan.

Lisätietoja

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ottaa näyttökuvan iPhonella.