Toiston keskeyttäminen, siirtyminen ja äänenvoimakkuuden säätäminen AirPods- ja AirPods Pro -kuulokkeilla

AirPodeilla voit muun muassa kuunnella musiikkia, soittaa puheluita ja käyttää Siriä.

Äänentoiston hallinta 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeissa

äänen toistamisen aloittaminen ja keskeyttäminen kosketussäädintä painamalla

Jos haluat toistaa ääntä ja keskeyttää äänen toiston tai mykistää itsesi puhelun aikana, paina AirPodin varressa olevaa kosketussäädintä. Kun haluat jatkaa toistoa tai poistaa mykistyksen, paina sitä uudelleen.

seuraavaan kappaleeseen siirtyminen painamalla kosketussäädintä kaksi kertaa

Voit siirtyä seuraavaan kappaleeseen painamalla kosketussäädintä kaksi kertaa.

edelliseen kappaleeseen palaaminen painamalla kosketussäädintä kolme kertaa

Voit palata edelliseen kappaleeseen painamalla kosketussäädintä kolme kertaa.

äänenvoimakkuuden lisääminen tai vähentäminen pyyhkäisemällä jommankumman kuulokkeen vartta ylöspäin tai alaspäin

Voit lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta asettamalla peukalon jommankumman kuulokkeen varrelle ja pyyhkäisemällä kosketussäädintä etusormella ylöspäin tai alaspäin.

Sirin käyttäminen 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeissa

Voit käyttää Siriä AirPodeilla kysymysten esittämiseen ja puheluiden soittamiseen. Siri voi myös hallita musiikkiasi ja tarkistaa AirPodiesi tilan. Jos haluat määrittää AirPods Pro -kuulokkeet käyttämään Siriä, pidä kosketussäädintä painettuna.

Aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan käyttäminen 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeissa

AirPods Pro -kuulokkeiden avulla voit päättää, miten hyvin kuulet ympäristösi äänet. Voit vaihtaa aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan välillä painamalla kosketussäädintä ja pitämällä sitä painettuna. Lisäksi 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeissa on Mukautuva ääni, joka säätää taustamelua ympäristön mukaan. Voit valita, minkä tilojen välillä painettuna pitäminen vaihtaa:

1. Kun AirPodit ovat korvissasi ja yhdistettyinä iPhoneen tai iPadiin, valitse Asetukset > Bluetooth. Voit vaihtoehtoisesti valita Asetukset > [oma AirPodisi].

2. Napauta Lisätietoja-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä AirPodien vierestä laiteluettelosta.

3. Napauta Vastamelu, Läpikuuluminen, Mukautuva tai Pois.

Äänentoiston hallinta 1. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeissa tai 3. sukupolven AirPods-kuulokkeissa

• Voit toistaa ääntä tai keskeyttää sen toiston painamalla AirPodin kuulokevarressa olevaa voimatunnistinta. Voit jatkaa toistoa painamalla samaa kohtaa uudelleen.

• Voit siirtyä eteenpäin painamalla voimatunnistinta kaksi kertaa.

• Voit siirtyä taaksepäin painamalla voimatunnistinta kolme kertaa.

• Voit lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta sanomalla ”Hei Siri” ja sitten esimerkiksi ”Lisää äänenvoimakkuutta” tai ”Vähennä äänenvoimakkuutta”. Voit vaihtoehtoisesti vetää äänenvoimakkuuden liukusäädintä käyttämässäsi toistoapissa, lukitulla näytöllä tai Ohjauskeskuksessa. Voit myös avata Toistossa nyt -näytön Apple Watchissasi ja lisätä tai vähentää AirPods Pro- tai AirPods (3. sukupolvi) -kuulokkeiden äänenvoimakkuutta kääntämällä Digital Crownia.

AirPodien voimatunnistin

Sirin käyttäminen 1. tai 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeissa tai 3. sukupolven AirPods-kuulokkeissa

Voit käyttää Siriä AirPodeilla kysymysten esittämiseen ja puheluiden soittamiseen. Siri voi myös hallita musiikkiasi ja tarkistaa AirPodiesi tilan. Jos haluat määrittää AirPod Pro -kuulokkeet käyttämään Siriä, pidä voimatunnistinta painettuna.

Aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan käyttäminen 1. ja 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeissa

AirPods Pro -kuulokkeiden avulla voit päättää, miten hyvin kuulet ympäristösi äänet. Paina ja pidä painettuna voimatunnistinta, kun haluat vaihtaa aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan välillä. Voit valita, minkä tilojen välillä painettuna pitäminen vaihtaa:

1. Kun AirPodit ovat korvissasi ja yhdistettyinä iPhoneen tai iPadiin, valitse Asetukset > Bluetooth. Voit vaihtoehtoisesti valita Asetukset > [oma AirPodisi].

2. Napauta Lisätietoja-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä AirPodien vierestä laiteluettelosta.

3. Napauta Vastamelu, Läpikuuluminen tai Pois.

Äänen hallinta AirPodeilla (1. tai 2. sukupolvi)

Voit käyttää Siriä ja hallita äänisisällön toistoa AirPodeilla.

Äänen hallinta AirPodeilla (2. sukupolvi)

• Aktivoi Siri sanomalla ”Hei Siri”.

• Jos haluat toistaa ääntä tai siirtyä eteenpäin, kaksoisnapauta AirPodia.

Äänen hallinta AirPodeilla (1. sukupolvi)

Jos haluat käyttää Siriä, kaksoisnapauta AirPodia.

AirPodien napautusele

Kummankin AirPodin (1. ja 2. sukupolvi) kaksoisnapautustoiminnon muuttaminen

Voit asettaa kummankin AirPodin suorittamaan jonkin seuraavista toiminnoista, kun sitä kaksoisnapautetaan:

• Sirin käyttäminen*

• äänisisällön toistaminen ja toiston keskeyttäminen

• siirtyminen eteenpäin

• edelliseen raitaan palaaminen.

Valitse, miten kukin AirPod reagoi, kun kaksoisnapautat sitä.

Puheluihin vastaaminen AirPodeilla ja AirPods Pro -kuulokkeilla

Kun saat puhelun AirPodin ollessa korvassasi, Siri voi ilmoittaa puhelusta. Voit vastata puheluihin tai hylätä ne seuraavasti:

• Jos haluat vastata puheluun 1. tai 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeilla tai 3. sukupolven AirPods-kuulokkeilla, paina voimatunnistinta.

• Voit vastata puheluun AirPodeilla (1. ja 2. sukupolvi) kaksoisnapauttamalla AirPodia.

• Jos haluat hylätä saapuvan puhelun ja lähettää sen suoraan vastaajaan, paina 1. tai 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeiden tai 3. sukupolven AirPods-kuulokkeiden voimatunnistinta kaksi kertaa. Jos haluat hylätä puhelun 1. tai 2. sukupolven AirPods-kuulokkeilla, käytä iPhonen säätimiä.

Siri voi lukea saapuvat viestisi AirPods Pro- tai AirPods (3. sukupolvi) -kuulokkeiden kautta.

* Jos Siri ei toimi kaksoisnapauttamalla, valitse Asetukset > Siri ja haku sekä varmista, että Salli Siri, kun lukittuna -toiminto on käytössä.