Jos näkyviin tulee ilmoitus, että viestisi on toimitettu roskapostina

iOS 13.3:ssa on tehty parannuksia Viestit-appiin roskapostiviestien määrän minimoimiseksi. Nämä parannukset saattavat vaikuttaa tiettyihin lähettämiisi viesteihin.

Jos viestisi toimitettiin roskapostina

Jos yrität lähettää viestiä jollekulle ja saat ilmoituksen, että viesti toimitettiin roskapostina, voit kokeilla seuraavia:

• Pyydä viestisi vastaanottajaa lisäämään puhelinnumerosi omiin yhteistietoihinsa.

• Pyydä viestisi vastaanottajaa lähettämään sinulle viesti keskustelun aloittamiseksi.

• Valitse laitteessasi Asetukset > Viestit > Lähetys/vastaanotto ja varmista, että vain puhelinnumerosi on valittuna ”Aloita uudet keskustelut käyttäen:” -kohdassa. Jos Apple ID:si on valittuna, viestit toimitetaan roskapostina.

iPhone-näyttö, jossa näkyy iMessage-asetus
  • Jos käytät iPadia tai iPod touchia, ota tekstiviestien välittäminen käyttöön iPhonesta.