Jos iPad ei lataudu

Lue, mitä tehdä, jos iPadin akku ei lataudu tai se latautuu hitaasti.

Kun iPad latautuu, näet tilapalkin akkukuvakkeessa salamanKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä tai lukitulla näytöllä suuren akkukuvakkeen.

No alt supplied for Image

Jos et näe latauskuvakkeita, noudata seuraavia ohjeita.

Varmista ensin, että käytät oikeita lisävarusteita

Liitä iPad USB-latauskaapeliin (jos mahdollista, iPadin mukana toimitettuun kaapeliin). Liitä sitten kaapeli yhteen näistä virtalähteistä:

• USB-virtalähteeseen, joka on kytketty toimivaan pistorasiaan. Kannattaa käyttää iPadin mukana toimitettua USB-virtalähdettä. Lue lisätietoja Applen USB-virtalähteistä.

• käynnissä eikä lepotilassa olevan tietokoneen USB 2:ta tai uudempaa tukevaan USB-porttiin

• virtalähteellä varustettuun USB-keskittimeen, telakointiasemaan tai johonkin muuhun Applen sertifioimaan lisävarusteeseen.

Jos iPad ei vieläkään lataudu, kokeile seuraavia vinkkejä

• Käytä toista virtalähdettä tai toista latauskaapelia. Jos sinulla ei ole näitä, ota yhteyttä Apple-tukeen.

• Varmista, että iPad ei ole liian kuuma tai liian kylmä. Lue lisätietoja iPadin pitämisestä hyväksyttävien käyttölämpötilojen rajoissa.

• Pakota iPad käynnistymään uudelleen:

• iPad, jossa ei ole Koti-painiketta: Paina yläpainiketta lähinnä olevaa äänenvoimakkuuspainiketta ja vapauta se nopeasti. Paina lyhyesti yläpainikkeesta kauimpana olevaa äänenvoimakkuuspainiketta. Pidä yläpainiketta painettuna, kunnes iPad käynnistyy uudelleen.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
    • Jos iPadissa on Koti-painike: Pidä sekä sivupainiketta (tai yläpainiketta) että Koti-painiketta painettuina, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Lue, mitä tehdä, jos iPad ei käynnisty.