Kuuntele AirPodien ja Beats-kuulokkeiden räätälöidyllä tilaäänellä

Räätälöidyn tilaäänen avulla voit luoda iPhonen TrueDepth-kameralla oman tilaääniprofiilin, joka tarjoaa juuri sinulle viritetyn kuuntelukokemuksen.

Mitä tarvitset

Räätälöidyn tilaäänien käyttöönottoon tarvitaan iPhone, jossa on iOS 16 tai uudempi ja TrueDepth-kamera.

Kun olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi, voit käyttää räätälöityä tilaääntä seuraavissa laitteissa:

• AirPods Pro (1. tai 2. sukupolvi), AirPods Max, AirPods (3. sukupolvi), Beats Fit Pro tai Beats Studio Pro

• Audiovisuaalinen sisältö tuetusta apista

• iPhone, jossa on iOS 16 tai uudempi; iPad, jossa on iPadOS 16.1 tai uudempi; Apple Watch, jossa on watchOS 9 tai uudempi; Apple TV, jossa on tvOS 16 tai uudempi; tai Mac-tietokone, jossa on Applen siru ja macOS Ventura.

Räätälöidyn tilaäänen käyttöönotto

1. Kun AirPods- tai Beats-kuulokkeet on yhdistetty iPhoneen, valitse Asetukset [tilaääniyhteensopiva laitteesi] > Räätälöity tilaääni > Räätälöi tilaääni.

2. Voit kuvata edestä pitämällä iPhonea noin 30 cm:n päässä suoraan edessäsi. Aseta kasvosi kameran kehykseen ja liikuta päätäsi sitten hitaasti ympyrässä, jolloin kasvojesi kaikki kulmat tulevat näkyviin. Napauta Jatka.

3. Voit ottaa kuvan oikeasta korvasta pitämällä iPhoneasi oikeassa kädessäsi. Liikuta oikeaa kättäsi 45 astetta oikealle ja käännä sitten päätäsi hitaasti vasemmalle. Voit ottaa kuvan vasemmasta korvasta vaihtamalla iPhonen vasempaan käteesi. Liikuta vasenta kättäsi 45 astetta vasemmalle ja käännä sitten päätäsi hitaasti oikealle. Äänen ja visuaalisten ohjeiden avulla voit suorittaa käyttöönoton loppuun.

Räätälöidyn tilaäänen poistaminen käytöstä

Kun AirPods- tai Beats-kuulokkeet on yhdistetty iPhoneen, valitse Asetukset > [tilaääniyhteensopiva laitteesi] > Räätälöity tilaääni > Lopeta räätälöidyn tilaäänen käyttö.

Turvallisuusominaisuudet

Profiilisi kehittämiseen käytetyt kameratiedot käsitellään kokonaan laitteessasi, eikä kuvia tallenneta. Henkilökohtainen Tilaääni-profiilisi synkronoidaan päästä päähän -salauksella Apple-laitteidesi kanssa, jos käytät iCloudia, eikä Apple pysty lukemaan sitä.