Korttien poistaminen Applen Lompakosta

Voit poistaa iPhonen ja Apple Watchin Lompakko-apista kortteja, kuten asiakaskortteja, tarkastuskortteja, palkintokortteja ja tapahtumalippuja. Jotkin vanhentuneet kortit voidaan kätkeä automaattisesti.

Kortin poistaminen Applen Lompakosta

1. Avaa Lompakko-appi iPhonessa.

2. Napauta korttia, jonka haluat poistaa.

3. Napauta Lisää-painikettaLisää-kuvake, jossa on kolme pistettä ja valitse Kortin tiedot.

4. Napauta Poista kortti ja vahvista sitten valintasi.

Palkintokortti Lompakko-apissa

Kun poistat kortin iPhonen Lompakko-apista, saatat poistaa kortin myös pariksi liitetystä Apple Watchista.

Kotiavain-kortin poistamiseen on käytettävä Koti-appia. Kotiavain-korttia ei voi poistaa suoraan Lompakko-apissa.

Vanhentuneet kortit

Jotkin rajoitetun ajan voimassa olevat tai kertakäyttöiset kortit, kuten tarkastuskortit tai tapahtumaliput, kätketään automaattisesti niiden vanhentumisen jälkeen. Nämä kortit siirretään erilliseen luetteloon, jossa voit tarkastella niitä, palauttaa ne näkyviin tai poistaa ne:

• Jos kortti palautetaan näkyviin, se palautetaan Lompakko-apin päänäkymään.

• Jos kortti poistetaan, se poistetaan lopullisesti.

Vanhentuneiden korttien näyttäminen, palauttaminen näkyviin tai poistaminen iPhonessa

1. Vieritä iPhonen Lompakko-apissa alas ja napauta Näytä vanhentuneet kortit.

ios-16-iphone-13-pro-wallet-expired-passes
  2. Napauta korttia, jos haluat tarkastella sen tietoja.

3. Napauta Näytä, jos haluat palauttaa kortin Lompakko-apin päänäkymään, tai napauta Poista, jos haluat poistaa sen.

Voit myös napauttaa Muokkaa, jos haluat palauttaa näkyviin tai poistaa useita kortteja kerralla.

Vanhentuneiden korttien näyttäminen, palauttaminen näkyviin tai poistaminen Apple Watchissa

1. Napauta Apple Watchin Lompakko-apissa Näytä vanhentuneet kortit.

2. Napauta korttia, jos haluat tarkastella sen tietoja.

3. Vieritä alas ja napauta Näytä, jos haluat palauttaa kortin Lompakko-apin päänäkymään, tai napauta Poista, jos haluat poistaa sen.

Jos et halua kätkeä vanhentuneita kortteja automaattisesti, voit poistaa tämän toiminnon käytöstä iPhonen tai Apple Watchin Lompakko ja Apple Pay ‑asetuksissa. Jos poistat Kätke vanhentuneet kortit ‑asetuksen käytöstä jossakin pariksi liitetyssä laitteessa, näitä kortteja ei kätketä muissakaan pariksi liitetyissä laitteissa.