Applen sirulla varustetut Mac-kannettavat: vianmäärityksen pikatarkistukset

Kaikkien ongelmien vianmäärityksen pikatarkistukset

Kokeile seuraavia ohjeita ennen kuin jatkat ongelmakohtaista vianmääritystä

1. Liitä tietokone toimivaan pistorasiaan Applen toimivan virtalähteen ja latauskaapelin avulla. Lataa akkua vähintään 15 minuutin ajan.

2. Macin sammuttaminen tai käynnistäminen uudelleen.

3. Käynnistä Mac vikasietotilassa.

4. Tarkista macOS:n ohjelmistopäivitykset. Asenna sitten macOS:n ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivitykset.

• Huomautus: MacBook-, MacBook Pro- ja MacBook Air -tietokoneiden virtalähteen on oltava liitettynä, jotta päivitykset voidaan ladata automaattisesti.

5. Tarkista, onko tietokone DFU (Device Firmware Update) -tilassa. Tässä tilassa tietokone ei välttämättä reagoi ja se voi vaikuttaa siltä, että siinä on ongelma. MagSafe-toiminnolla varustetuissa kannettavissa tietokoneeseen liitetyn MagSafe-virtalähteen valo sammuu merkiksi siitä, että tietokone on DFU-tilassa. Poistu DFU-tilasta pitämällä virtapainiketta painettuna 10 sekunnin ajan, jotta tietokone sammuu. Yritä sitten käynnistää tietokone painamalla virtapainiketta uudelleen. Jos tietokone käynnistyy, se oli DFU-tilassa ja saa virtaa.

Lue nämä tukiartikkelit ennen kuin jatkat ongelmakohtaista vianmääritystä

Yleistä

Virta ja käynnistys

Wi-Fi ja Bluetooth

Tulo/lähtö

Ääni